Nyhetsbrev december

Hej alla,


Nu är snart november slut och vi har laddat upp i butiken för både julkortstillverkning och julhandel. Vi har fått in flera BossKut alfabet som nu även ligger uppe i webbutiken.. I veckan kommer det ännu mer julpapper från några av våra favoritföretag som tex S.E.I, Autumn Leaves etc.


Kurserna under hösten har varit fullbokade och våra deltagare har varit mycket nöjda. I lördags hade vi en nyhet och det var julpyssel. Vi tovade styrolitfigurer, målade julgranskulor och flätade pappershjärtan, en jättetrevlig eftermiddag. Kursprogram för våren 2009 med flera nyheter ligger ute på vår hemsida http://www.mazzarin.se/.


Panduro hobby har kommit ut med ännu ett julmagasin gå gärna in på deras hemsida http://www.panduro.se/ och bläddra igenom denna, beställningar kan Ni som vanligt göra via oss på MAZZARIN. Om vi har Er beställning innan kl 18 på tordagar så har vi Era varor för upphämtning i butik på eftermiddagen fredagen veckan därpå. Ni betalar detsamma som hos Panduro Hobby men Ni slipper fraktavgift samt att Ni inte behöver handla för något minimibelopp.


Favorit i repris. Ni kan notera varor från MAZZARIN och Panduro HOBBY på en önskelista till jul. 10% av den totala inköpssumman blir ett presentkort personligen till Dig. Få reda på mer i butiken och önska på! Vi ser fram emot att förvalta Er lista och vi har absolut tystnadsplikt.


På söndag är det skyltsöndag och vi kommer som förra året täcka för våra fönster och hoppas att vår skyltning kommer att uppskattas av Er och alla andra. Under skyltsöndagen kommer vi duka fram glögg och pepparkakor i vårt mysiga café men det går naturligtvis att som vanligt beställa kaffe, te eller annan dryck, kaka ingår när du beställer någon varm dryck. Från och med skyltsöndag inför vi julöppettider och passar på att ändra våra normala öppettider, se nedan eller gå in under öppettider på http://www.mazzarin.se/


Julöppettider
fr o m 30 nov tom 1 jan

Mån - fre 11-18
Lör 10-15
Sön 13-17
Julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen
STÄNGT


ÖPPETTIDER
fr o m 2 jan

Mån-fre 11-18 (observera att vi inte stänger kl 15.00 på onsdagar)
Lör 10-15


Detta var det sista nyhetsmailet för i år men håll Er uppdaterade på vår blogg, den når Du via http://www.mazzarin.se/.


Bästa hälsningar och en önskan om ett riktigt gott slut på 2008 och en lika god början på 2009 önskar

Susanne med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0