Nyhetsbrev november

Hej alla,


Nu är vi inne i november och vi är hemkomna från en mycket trevlig och lyckad Scrap & kortmässa i Karlstad. Efter hemkomst så påbörjade vi en liten ombyggnad av butiken med hjälp av släkt, vänner och flera andra. Ett extra stort tack till Tuula som har kommit med goda råd, sytt draperier, kuddfodral och mycket annat. Det blev så himla bra! I måndags smygöppnade vi vår lilla bakficka och det vill vi naturligtvis fira med Er.
Kom och prova på vår kaffemeny som håller mycket hög klass. Välj mellan espresso, cappuccino, kaffe latte och mycket annat. För icke kaffedrickare finns här ett stort sortiment av KOBBs te. För er andra finns vatten eller saft. Bakverk är begränsat, men det som finns är gott hembakat för en billig peng. Medan du avnjuter din fika, varför inte bläddra i våra inspirerande tidningar eller läsa dagens DN eller NKP. Erbjudandet gäller kom två och betala för en from 5 november tom 10 nov, skriv ut och ta med Dig detta mail. Ta en smygtitt på cafet på vår blogg där Diana lagt ut jättemycket roligt.


Vi har även hunnit att ta emot flera nyheter bl.a från Inkidostämplar, dessa kommer att ligga ute i vår webbutik under morgondagen men de finns redan nu upphängda i butiken. Nedan ser Ni två av många kortkit/set som vi har på vårt bord i butiken för en rimlig peng. Perfekt present till kalas eller julklapp. Fler nyheter lägg in efter hand under hela veckan.

 

Presentinslagningskvällen den 18 nov närmar sig med stormsteg och vi har endast ett fåtal platser kvar. Du glömmer väl inte bort att vi har pysselträff den 11 november, läs mer under Kurser och annat kul i vår webbutik.


Bästa hälsningar och extra välkomna till vår nyöppnade bakficka önskar

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0