Nyhetsbrev oktober

Hej alla,


Jag misstänker att de flesta av Er håller som bäst på att ladda inför Scrap & kortmässan i Karlstad. Jag vet att vi på MAZZARIN gör det. Inför helgen vill vi påminna Er att vi stänger redan kl 16.00 nu på fredag och på lördag håller vi helt stängt.


I nästa vecka med början på måndag så kommer vi att bygga om lite i butiken pga att vi..........Ja, vad kommer att hända? Nu har Ni allt lite att fundera på. Resultatet av vårt lilla byggprojekt kommer att vara klart på lördag den 1 november kl 10.00.


Julkortskvällarna har även i år varit mycket populära och därför har vi lagt till ännu ett datum och glöm inte bort att anmäla dig till presentinslagningskvällen, där är bara ett fåtal platser kvar. För Er som är intresserade av smycketillvekning med hjälp av försilvrad koppartråd så går det bra att anmäla ditt intresse hos oss. När vi har tillräckligt många intresserade så återkommer vi med datum (obs! Kurser är aldrig aktuella tors-sönd). Vi tar även emot intresserade barn över 9 år för denna typen av kurs.


En lite påminnelse inför den stundande julpyssel/julkort och julklappsinhandlingen är att det går alldeles utmärkt att beställa från Panduro HOBBY och Slöjd-Detaljer genom oss. Vi behöver Er beställning innan kl 18.00 på torsdagar för att med säkerhet få varorna till butiken i slutet av veckan därpå. Det går bra att maila till [email protected] , ringa 0550-15800 eller komma ner till butiken med Er beställning. Vid förbeställningar gäller naturligtvis samma pris som i katalogerna.

På personalfronten så har Lisa nu flugit iväg till London på härligt äventyr. Lotta har under en tid blivit inskolad och kommer fr o m nästnästa vecka att få stå lite på egna ben. Som flera av Er märkt så har vi skyltat ett härligt höstfönster med kransar, smycken, ulltovade styrolithjärtan och ljusdekorationsfat. De som har bidragit till allt detta fina är Johanna vår smyckesinspiratiör, Annika, min kompis som inte fort nog kan få ut sin kreativitet och sist men inte minst Indika som fr o m nu har i uppdrag att skylta om MAZZARINs fönster med jämna mellanrum. Du kan läsa mer om Indika här.


Till nästa gång, ha det så bra önskar

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0