Nyhetsbrev

Hej på er alla,


Då var det dags igen att skriva några rader till Er om vad som händer på MAZZARIN och vad som kommer att hända några veckor framöver.


I helgen var Indika inne och dekorerade ett underbart härligt vår/sommarfönster. Ta gärna vägarna förbi och beundra vad hon har trollat fram med enkla medel som gamla träbitar, färg, schabloner.


Just nu är full rulle i butiken då jag och min praktikant Louise packar upp nyheter på löpande band. Idag hade vi det stora nöjet att packa upp Bazzill Swiss Dot. Swiss Dot är cardstock (=enfärgade) 12x12" papper men med en präglad prickig yta. Extra roligt är att vi har de senaste färgerna som anlände så sent som i torsdags till Sverige. Förrutom Swiss Dot så fick vi massor med mönstrade papper från bl.a Fancy Pants och Making Memory och ännu fler är på väg in under veckan bl.a SEIs Mimosa serie, mums säger jag bara. I slutet av veckan HOPPAS vi att en av våra leverantörer hinner att skicka jättefina clearstamps med vårliga tecken. Quickutz 4x8 alfabet är också på väg in i begränsad upplaga. För att få plats med allt detta så REAR vi nu ut stora delar av vårt papperssortiment. De aktuella pappren har vi ställt i en REA-låda, detta erbjudande gäller endast i vår fysiska butik.


På fredag när vi har packat upp alla nyheter är det dags att packa ner allt igen och bege oss till Avesta för att där medverka på kort och scrapmässa i Avesta. OBS! Vi kommer att stänga något tidigare på fredag och har helt stängt på lördag.


Under nästa vecka så har PANDURO hobby inventering och har därför inga leveranser den veckan.


Lördagen den 9 maj kommer MAZZARIN att arrangera  Scrapbookingloppis i butiken (kl10-15). Om du vet att du har saker som du vill bli av med, varför inte lämna ner dem till oss (inlämning sker 27 apr - 6 maj) så kanske vi kan få dem sålda (avgift 10% av försäljningspriset vid en aktuell försäljning). MAZZARIN numrerar och sätter på prislappar men du bestämmer priserna. Inga kredikort kan hanteras vid försäljning utan endast kontant betalning. Läs mer om detta roliga här och välkommen hit och fynda. Det som är värdelöst för någon är värdefullt för någon annan. Jag vet att det redan finns fleråriga scrappare som just nu rensar i sina hyllor.


Tills nästa gång. Ha de så bra och välkommen in och fynda billiga papper och njut av alla nyheter.


Bästa hälsningar


Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0