Nyhetsbrev vecka 31

Om bara ett par dagar så startar skolorna efter sommarlovet och man kan än en gång konstatera att tiden passerar alldeles för fort. Under sommaren har våra inspiratörer ännu en gång överträffat sig själv med flera annorlunda skolstartsprojekt och det bästa av allt är att de inte alls är svåra att göra. Besök vår blogg och/eller kika förbi butiken, där finns allt snyggt presenterat i ett av våra fönster och om du har några frågor kan du som vanligt skicka kommentarer på bloggen och/eller i butiken är du naturligvis välkommen in med dina frågor så ska vi svara efter bästa förmåga.


På tal om att göra så ligger alla våra aktiviter inför hösten ute på vår hemsida, klicka på Aktivitetskalender . Där hittar ni allt från loppis som vi arrangerar i butiken till julkortskvällar. Först ut är en kväll med aurafotografen och färgtolkaren Victoria Käller Guzikowski, Victoria kommer bl.a att berätta om färgernas betydelse när man scrappar eller pysslar i största allmänhet.


Vi som älskar färg och form har ofta ett intresse i heminredning och har man inte ett pågående projekt hemma så är man på väg att skapa ett. Varför inte måla om ett loppisfynd med hjälp av schabloner eller kanske göra egna tavlor med hjälp av decoupagelack. Det mesta kan vi hjälpa er med och om vi inte har allt hemma så beställer vi gärna hem.. Leveranstid är ca 7 dagar och ni betalar ingen fraktavgift. OBS! Att vi har en ny kategori på http://www.mazzarin.se/ som heter HOME DECO & TYG.


Snart, mycket snart är det den 20 augusti och då har vi ditt personliga exemplar av Panduro HOBBYs huvudkatalog 09/10 i butik. Men redan nu kan du genom oss beställa deras " Passa på erbjudande" med bl.a fingerfärgset, Quick Knit, Laura Ashley´s paperstack i både 12"x 12" och 8" x 8" och mycket annat för mycket förmånliga priser. Kom ner i butik och ta del av vad som erbjuds.


Lördagen den 15 augusti är sista dagen för vår REA 30-60% . Så skynda fynda.


Från och med nästa vecka kommer vi att öka antal nyhetsbrev per månad. Vi hoppas att Ni finner våra brev innehållsrika men om ni inte vill ha våra nyhetsbrev i fortsättningen ber vi er att skicka oss ett mail så tar vi bort er från vår distributionslista (gäller ej för er som anmält sig i vår webbutik, där måste ni själva gå in och avaktivera er prenumeration).


Tills nästa gång ha det så bra!


Bästa hälsningar

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0