Nyhetsbrev vecka 41

Hej,

 

Det händer hela tiden saker hos oss och veckan som snart har passerat höll Maire Petersson en mycket lyckad kurskväll i filtnålstovning. Jisses, vad vi tovade. Från en boll med ull lyckades vi alla skapa underbart söta ulliga gulliga hundar och två söta små katter. Tre timmar försvinner i ett nafs när man har roligt och de hade vi verkligen. På tal om ull så har vi alla färger hemma som är förpackade med 100gr men vi bryter gärna förpackningarna och väger vid kassan. Självklart har vi även nålar och filtnålsunderlägg. På tal om att ha roligt så vill jag påminna er att söndagen den 18 oktober håller Johanna Lindahl i vår mycket populära kurs i smyckestillverkning (några platser kvar).  Redan nu på tisdag har vi vår första kundkväll. Läs mer om detta och allt annat kul som händer i höst aktivitetskalender .

 

Vi hoppas att ni besöker vår blogg ofta. Diana gör ett kanonjobb med att uppdatera den frekvent med hjälp av våra kreativa inspiratörer och än en gång, tack alla ni som skickat in bilder på det som ni gjort med material som ni handlat på MAZZARIN. Ett av mina favoritinlägg denna vecka var bilder som Ulrika från Frälsningsarmen tog när de var i Lettland och hjälpte till på ett familjeläger i somras. Ni kommer enkelt till bloggen genom att klicka här Snälla skicka in mer. Vi kan nämligen inte få nog av att få ta del av vad ni gör.

 

Glöm inte bort att vid tillfälle gå förbi våra fina skyltfönster. Indika har än en gång trollat med knäna med hjälp av alla inspiratörernas alster. Ni är naturligtvis välkomna in till butiken också.

 

På nyhetssidan har det varit lugnt denna vecka men vi har lagt in bilder på Popcorn the Bear stämplarna som kom in för någon vecka sedan. Gå in på www.mazzarin.se och under nyheter vecka 41 för att njuta av dessa urgulliga julmotiv med svenska texter.

 

Vi vill till sist meddela att vårt pysselcafé är upptaget lördagen den 10 oktober då det är bokat för ett pysselkalas/party och därefter en scraphippa. Läs mer om hur du kan boka vårt pysselcafé här .

 

Ha en skön helg.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0