Nyhetsbrev vecka 39

Hej på er alla,

 

Nu börjar det dra ihop sig för den underbara hösten. Visst njuter man av den höga luften, klarblå himlen, blåsten (eller är de bara jag som kommer från Skåne som uppskattar det kanske?) och alla dessa underbart mustiga färger. En annan som uppskattar denna årstid är en av våra inspiratörer. Eva-Lotta har scappat en LO i höstens tecken med den nya Basic Grey serien Indian Summer . Gå gärna in på vår blogg och låt er bli inspirerade. Just nu ligger en av våra kunder Anna Holméns alster som senaste inlägg. Tack för alla underbara alster som ni hittills har skickat in. Det är verkligen jätteroligt att ta del av det ni gjort. Fortsätt gärna med att skicka in mer som ni vill dela med er. Vi har inga kriterier förrutom att en del av materialet skall vara inhandlat hos MAZZARIN.

 

Snart är det oktober och som vanligt kommer MAZZARIN delta i Kort & Scrapmässa som äger rum 24-25 oktober. Helgen därefter bär det iväg till Skövde för Scrap & Stämpelmässa. Vi hoppas naturligtvis at vi får träffa som många som möjligt av er där. Vi har redan öppnat för förbeställningar. Läs mer under ovanstående länkar. OBS! Vår fysiska butiken är stängd 24 och 31 oktober.

 

Efter skolstarten sätter födelsedagskalasen igång med det eviga problemet vad ska man köpa? I vår fysiska butik hittar ni oftast något kul och annorlunda som kan hålla er inom presentbudgeten. Skulle ni inte hitta något hos varför inte titta igenom er Panduro HOBBYkatalog. Där hittar ni  ett jättebra sortiment för de minsta och lite äldre barnen i olika prisklasser. Skicka din beställning [email protected] till oss innan fredagar kl 15.00 så har vi era varor veckan därpå. Vi kollar alltid om varorna finns på cenrallagret inom 24 timmar från det att vi mottagit din beställning så att du vet att du säkert har produkterna veckan därpå.

 

Förra veckan var det verkligen proppat i nyhetskategorin så denna vecka tar vi det lite lugnt. Det är dock en del som är nyinkommet. Bl.a fyrkantiga rhinstones i bärnstensfärg och ytterligare 2 papper ur serien Indian Summer från Basic Grey, nyheter vecka 39 . För att få plats med alla nyheter som har kommit in de sista veckorna så har vi lagt flera mönstade papper på halva priset. Välkommen in och fynda!


Ha det så bra önskar
Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0