Nyhetsbrev vecka 6

Hej på er,

 

Veckans nyhetsbrev ska handla om våren för våren är faktiskt snart här. I varje fall hos oss på MAZZARIN. På fredag kliver Indika in och skyltar om våra fönster. Ett av våra teman blir prinsessskalas, där kastar vi oss in i den rosa världen med tiaror, fjäderboa och mycket annat tjejigt. Nästa fönster blir under temat Trädgård med fokus på betonggjutning. Redan nu finns det nya gjutformar i butiken och idag kom även en handledningsbroschyr hur man gjuter bl.a bokstäver i betong. Välkomna in och hämta dit personliga exemplar. Sista fönstret blir en vårlig påskdukning med massor med fjädrar som vi bl.a har dekorerat en krans med.

 

Många har frågat och efterlyst fler aktiviteter hos oss och det har vi tagit fasta på. Tisdagen den 16 mars kommer därför vår kundkväll att handla om Shabby Chic. Eva-Lena Rääf som driver inredningsbutiken Karin Linnea i Rudskoga kommer hit och visar hur man kan dekorationsmåla med hjälp av schabloner och hur du enkelt gör för att få den speciella ”slitna” Shabby Chicstilen. Mer info kommer i nästa vecka men du kan redan nu boka en plats på [email protected]  eller 0550-15800. Kostnad: 25:-/person inkl fika. 10%  rabatt på alla inköp eller förbeställning som görs denna kväll (gäller ej redan rabatterade produkter eller papper). Jag vet också att Eva-Lena kommer att ta med något erbjudande från hennes underbart inspirerande butik. Ta gärna en smygtitt i Karin Linneas blogg .

 

På tal om schabloner så har vi tagit hem mer av detta roliga verktyg i olika former bl.a rosor, fransk lilja och lite fler texter som t.ex Home Sweet Home. Förrutom ovanstånde har vi fyllt på med rykande färska stämplar från Inkido, papper från de samma, påfyllning av Etchall och självhäftande vinyl hittar du under nyheter vecka 6 .  Flera härliga vårband som passar till bl.a påsk har anlänt och superfina smårutiga band i olika färger. Därutöver har även spets i färgerna svart och lila kommit. Dessa godingar har vi inga bilder på så de kan bara ses i vår fysiska butik.

 

Igår med posten fick vi ta del av Panduro HOBBYs vårREA. Välkomna in och titta i vårt REAmagasin eller besök www.panduro.se  Glöm inte att du kan beställa produkter från Panduro HOBBYs webREA via MAZZARIN. Du slipper frakt och behöver inte handla för minst 190:- för att vi ska behandla din order (gäller vid upphämtning av varor i vår fysiska butik).

 

Svensk Scrapbookings Mässa och träff den 6-7 mars närmar sig med stormsteg och vi förbereder oss för fullt. Just nu fyller vi på en härlig varukorg från USA som vi hoppas kommer att göra er belåtna.

 

Förresten, ett nytt nummer av 101 nya idéer finns nu i handeln med massor med inspiration. Som vanligt kan vi få hem det mesta av det material som används på ca 1 vecka (då menar vi inte bara material från Panduro HOBBY).

 

Till nästa gång. Ha det så bra.

 

OBS! Glöm inte att vi fr.o.m 1 januari har stängt på måndagar.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationstteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0