Nyhetsbrev vecka 7

Hej på er alla,

Nu är det extra kul hos MAZZARIN. Vår varukorg från USA har anlänt och det har varit ett rent nöje att packa upp dessa i Sverige unika produkter. Vad säger ni om clear stamps med Disneyfigurer så som Snövit, Tingeling, Mickey Mouse och många fler. Lite mer moderna karraktärer från Disney är Hannah Montana och High School Musical och ja, det är sant vi har även stämplar med dessa just nu så oerhört populära idoler. I pappersväg finns nu en hel del för er som saknar pojkpapper. Vilka barn älskar inte att bygga med LEGO, hm vad kan det vara. Nog om nyheter, besök nyheter vecka 7 om du inte vill missa något.

 

Sportlov under vecka 9 närmar sig med stormsteg och vi har som vanlig lagt ut ett sportlovsprogram. I år har vi valt att ha ett pass per dag (tis-ons-tor) och varje pass är 4-5 timmar långt, kostnad 250:-/pass inkl lunch och material. Mer om detta hittar ni under aktivitetskalender . Först till kvarn är det som gäller. Välkomna med att anmäla era barn för sportlovspyssel.

 

Svensk Scrapbookings mässa och träff i Karlstad närmar sig med stormsteg. Vi är redo och planerar och räknar just nu hur mycket väggyta vi behöver och det ständiga problemet vart ska demo- och kassaborden få plats. MAZZARIN är superladdade inför denna helg och på lördag träffas MAZZARINs inspiratörer för att då skapa så mycket som möjligt inför denna helg. Kom ihåg att vi stänger kl 16.00 fredagen den 5 mars och har helt stängt lördagen den 6 mars. Läs mer om mässan här .

 

Till sist vill vi informera er om att vi äntligen fått in silkepapper i olika färger, härliga ”påsk”-band, tvådelade ägg att dekorera med hjälp av decoupagelim, styrolit- och vaddägg i olika storlekar, dunfjädrar i bl.a vitt (naturfärgade på väg in) och mycket mer. MAZZARIN är alltid värt ett pysselbesök. Det tycker i varje fall jag varje förmiddag då jag kommer hit.

 

Vi delar just nu ut handledningshäften hur man målar och patinerar med Traditional Craft Paint från Panduro HOBBY. Välkomna in och hämta ditt personliga exemplar.!

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0