Nyhetsbrev vecka 3

Hej på er alla,

 

Efter ca en veckas semester är det åter öppet som vanligt i vår webbutik och i vår fysiska butik i Kristinehamn. OBS! Att vi har stängt på måndagar framöver. Alla webordrar har vi börjat behandla men har ett fåtal kvar att skicka iväg på tisdag i nästa vecka.

 

Om man kollar in under nyheter vecka 3  så skulle man inte kunna tro att vi varit lediga alls. Vi planerade väl och lade en hel del ordar innan vi åkte för att vi skulle kunna börja första dagen med att packa upp både gamla godingar men även mycket nytt. Förrutom det ni finner under vecka 3 har det även kommit in påskpysselsatser, äggkoppar i trä som kan dekoreras med färg och eller decoupage, pappaskar i fler olika former och storlekar, zinkhinkar i set om 3 för 119:- och mycket, mycket mer. Vi försöker nu att lägga julen bakom oss och ser fram emot våren. Vårt skyltfönster kommer tyvärr att leva kvar ett tag till (julen varar väl ända till påska...:) . Vi kommer att skylta om först vecka 6 då flera av våra tänka skyltprodukter har blivit restnoterade men vi lovar att det kommer att vara vårkänsla i varje fall hos MAZZARIN när omskyltningen är gjord.

 

Kurser under våren provar vi nu i ett nytt koncept. Istället för en kurskväll under en vardagskväll så lägger vi kurserna på lördagar under butikstid istället. Vi höjer inte kursavgiften denna termin utan sänker den istället med ca 120:- beroende vilken kurs det är frågan om. Ta en titt i vår aktivitetskalender och se vad som är på gång just nu. Vi lägger till aktiviter eftersom så kolla med jämna mellanrum så att du inte missar något.

 

Pysselkalasen har verkligen tagit fart. Tjejerna har verkligen jätteroligt när de skapar tillsammans med sina kompisar med hjälp av alla papper, dekorationer, band och mycket, mycket mer som ingår när man bokar kalas/party eller träff  på MAZZARIN. Läs mer hur detta går till här 

 

Vår REA fortsätter och det som inte har sålts denna vecka sänker vi priset på ytterligare. Vi tar bort 20:- kategorin och lägger över de produkterna i 10:- korgen, 10:- kategorin  i 5:- korgen. Det som tidigare var rabatterat med 50% är nu 60%. Ni som har varit inne tidigare och fyndat kan även nu göra nya fynd då vi fyllt på med ytterligare varor.

 

I veckan som gick kom Panduro HOBBY ut med sin vårkatalog och vi har som vanligt laddat upp med kataloger i butiken . Välkommen in och hämta ditt personliga exemplar. Vi erbjuder  10% rabatt på din första förbeställning från denna nya katalog (gäller vid upphämnting av varor i vår fysiska butik).

 

För er som är sugen på nya papper som inte hör julen till så väntar vi in lite nytt inom snar framtid och även rykande färska stämplar från Inkido.

 

Till nästa gång. Ha det så bra och glöm inte att boka in 6-7 mars i Karlstad. Läs mer om årets ScrapEvent  här

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0