Nyhetsbrev vecka 4

Hej på er alla,

 

Då jag mitt smarthuvud lyckades slänga hela mappen nyheter vecka 3 i samband med förra nyhetsbrevet så har jag valt att lägga med dem även under denna. Förra veckans nyheter kommer nog att trivas ypperligt tillsammans med bl.a Michael Jackson och Elvis Presley. Ja visst, en något försenad leverans från Stampsmith har änligen kommit. Förrutom kungar av rock och pop så finns det nu helt fanstastiska stämplar med rosbakgrund och gamla vykort. Välkommen in och kolla under vecka 4.

 

På smyckesavdelning (vår fysiska butik) har vi fyllt på med pärlor i härliga vårfärger, lås, hattpinnar bl.a i både guld och silver. För de små flickorna har det kommit in fjäderboa i vitt och rosa.

 

Under nästa vecka kommer läckra band i knalliga påskfärger, perfekta till bl a att dekorera godisägg eller påskäggsgodispåsar. Dessa band kommer inte att finnas tillgängliga i webshopen. I nästa vecka hoppas vi också att det kommer papper och stämplar från Inkido. Vi har förberett webshoppen så när vi får leveransen till oss så trycker vi på knappen.

 

Som många vet så pågår just nu CHA-mässan (Craft Hobby Association) i USA och Formex har just avslutats i Stockholm. Detta innebär att nyheterna för våren har just släppts på marknaden. Vi väntar längtansfullt för att ta del av det som erbjuds. MAZZARIN valde att inte resa till Formex i år och lägger istället en USA-order och försöker där hitta lite ovanligare produkter. Vi tar gärna emot tips på produkter från er. Hör av er till [email protected] och gärna med länkar. Senast den 6 februari behöver vi ditt mail. En av er kommer att vinna ett presentkort på 150:- så glöm inte att uppge din adress i ert mail. Vinnaren och dess förslag kommer även att läggas ut i vår blogg

 

Det var allt för denna gång.

 

Vi önskar er alla en riktigt bra helg.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0