Nyhetsbrev vecka 22

Hej på er alla,

 

Det var nu flera veckor sedan som vi skickade det senaste nyhetsbrevet och många kanske undrar vad det är som händer. Ingenting har hänt kan jag meddela och därför ingenting att berätta. Nyheterna har uteblivit med sin frånvaro vilket vi kommer råda bot på fr.o.m imorgon. Då kommer hela DCWV-serien Mariposa, flera nya färger av You Do´s pappersblommor och mycket mycket mer. Vi försöker lägga in allt i webbutiken www.mazzarin.se under fredagen, klicka där på nyheter vecka 22.

 

Nu stundar student- och examensfester och alla sommarfester. Vi på MAZZARIN har massor med ideér hur du kan slå in presenter på ett personligt sätt med hjälp av silkespapper, band, askar, självhäftande pärlor och mycket mer. Till sommarfester och/eller andra fester kan man enkelt göra placeringskort att hänga på sina gästers glas eller varför inte göra servettringar av papper som matchar resten av dukning. Välkomna in, vi delar gärna med oss av vår kunskap.

 

Om knappt en månad är det äntligen dags för Papperskraftmässa med träff i Leksand och helgen därpå bär det iväg till Kungsbackamässan med träff. Mellan dessa mässor skulle vi egentligen ha öppet två dagar men efter moget övervägaden har vi beslutat att ha stängt. Vi hinner ändå inte få upp alla varor innan det är tid att packa ner dem igen. Vi har alltså stängt fr.o.m den 3 juli t.o.m 12 juli. Fredagen den 2 juli stänger vi kl 16.00. I Kristinehamn är det skolavslutning den 11 juni. Som tidigare år öppnar vi först kl 12.30 denna dag. Ni kan läsa mer om mässorna och våra öppettider på www.mazzarin.se

 

Ingen har väl kunnat missa att vår Kronprinsessa gifter sig lördagen den 19 juni. I Kristinehamn kommer man att fira denna dag med flera aktiviteter på stan. Prinsess- och Prinsparad från Lyranhuset till Södra Torget (MAZZARIN har material i form av papperskronor, tyll och annat kul som kan hjälpa er med rekvisitan till denna aktivitet.), musik på stan, tält på Södra Torget med trollkarl och storbilds TV. I tältet kommer Erika från MAZZARIN att hålla i pysselaktivitet för de barn som vill göra sina egna kort på temat Prinsessor, Prinsar och kärlek mellan kl 12-15. Mer information om firandet kommer ni att kunna läsa i lokalpressen. SVT kommer bl.a att filma paraden.

 

MAZZARINs sommaraktiviteter ligger nu ute på www.mazzarin.se. I år har jag återigen tagit hjälp av våra inspiratörer med att komma på nyheter. Resultatet blev, BARA nyheter för alla åldrar. Läs mer genom att klicka på länken sommaraktiviteter. Välkommen med er anmälan.

 

Just nu har vi erbjudande på alla stacks och pads. Erbjudande gäller tom söndagen den 5 juni. Så skynda fynda!

 

Ja det var allt för denna gång. Ha det så bra.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0