Nyhetsbrev vecka 10

Hej på er alla,

 

Efter en mycket lyckad mässa och träff i Karlstad i helgen har vi nu kommit i ordning men är  lite trötta. Tack alla ni trevliga och positiva besökare som vi träffade under dagarna två och extra tack alla ni som hade överseende med att vi stängde tidigare i fredags och hade helt stängt lördags. Mässor och träffar genererar massor med ideér och ger mer energi. Under en tid så har Ni våra kunder efterlyst tävlingar och utmaningar i vår blogg. Inom kort kommer vi att börja med denna typ av aktiviteter igen. Under Svensk Scrapbookings mässa och träff i helgen fick jag flera uppslag men jag tar gärna emot fler. Maila gärna in ditt/dina förslag till [email protected]

 

Butiken är nu öppen som vanligt och vi har redan börjat planera för Kort & Scrapbookingmässa Avesta 24 - 25 april med träff. Ni kan läsa mer här . Vi återkommer naturligtvis med mer information ju närmre vi kommer den 24 april.

 

Lite nyheter har anlänt, Vi hade hoppats att de redan skulle komma i förra veckan men väntar man på något gott så..... Välkommen in till nyheter vecka 10 vi fyller på med fler nyheter under morgondagen.

 

Nästa vecka, på tisdag den 16 mars arrangerar MAZZARIN en kundkväll i samarbete med Karin Linnea Inredning. Om du är intresserad av att med enkla medel skapa Shabby Chic stilen så skynda och anmäl dig till denna kväll. Redan nu är 15 anmälda men vi gör gärna plats för fler. Vi startar kl 18.00 och avslutar ca 19.30. Kostnad: 50:-, fika inkl. Inför denna kväll har vi tagit hem färgen Traditional Art Paint med ett riktigt bra pris på 29:-/flaska. Färgerna är anpassade för kvällens tema, rosa, svart, vitt, antikvitt, grått i olika nyanser. 10% på alla köp och/eller förbeställningar erbjuds under kvällen (gäller ej papper eller redan rabatterade produkter).

 

Välkommen in till oss i Kristinehamn eller på www.mazzarin.se

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0