Nyhetsbrev vecka 11

Hej på er alla,

 

Ännu en mässa är avslutad och vi var trötta, glada och mycket nöjda med både Svensk Scrapbookings arrangemang, alla härliga möten med er kunder och att vi hade en bra försäljning. Gå gärna in på vår blogg där Diana har lagt in flera bilder från mässan. MAZZARIN deltog även i träffen som arrangerades, våra inspiratörer turades om att pyssla och hjälpa till i montern. Stort grattis till Agneta och Elin som lyckades vinna 3:e pris i två av korttävlingarna, mer om detta på vår blogg inom kort.

 

I tisdags (16 mars) arrangerade vi en kundkväll under temat Skapa enkelt Shabby Chicstilen i samarbete med Karin Linnea Inredning www.karinlinnea.se . Oj, oj, oj vad roligt Eva-Lena (från Karin-Linnea inredning) och jag hade och det verkade som om alla ni inrednings- och pysselsugna tjejer (25st) som kom denna kväll blev ordentlig inspirerade. Vi återkommer med all säkerhet med en ny kväll i höst. Stort tack till min kära vän Annika som kom och erbjöd sin hjälp med att koka kaffe och servera fika. Det hade gått utan dig men ack vilken kaos det hade varit.

 

OBS! En nyinsatt smyckestillverkningskurs för nybörjare och etablerade smyckestillverkare är inlagd den 17 april, kl 10.30-14.00. Mer information kommer inom kort men om du är säker redan nu att du vill gå, anmäl dig då genom att maila [email protected]

 

Under vecka 9 (sportlovet) hade vi full rulle med scrappande ungdomar. Vi kommer därför att erbjuda denna aktivitet igen under påsklovet. Gå in här för att läsa mer.

 

Om ca 2 veckor kommer vi att presentera underbara stämplar från INKADINKADO med blommor, fjärilar, trollsländor, gamla texter, decoupagepapper med gamla vykortstexter och mycket annat. Håll koll på www.mazzarin.se

 

Imorgon (fredag) hoppas vi att vi får in en del av Basic Greys nya pappersserie. Idag har det kommit in ännu mer påskpysselsatser, pappaskar och canvasramar bl.a. Dessa produkter presenterar vi inte i vår webshop utan endast i vår fysiska butik.

 

Ni som var med på kundkvällen, en litet påminnelse. Innan imorgon (fredag) kl 15.00 behöver jag era förbeställningar för att rabatterbjudandet ska gälla. Välkomna!

 

Till nästa gång. Ha det så bra.

 

Bästa hälsningar önskar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0