Bidrag Kristinehamnsutmaningen

Sista dagen att delta i utmaningen har passerat, men vi har fortfarande många bidrag att visa!

Idag blir det Eva-Lottas bidrag ni får njuta av!!


Nyhetsbrev vecka 17

Hej på er alla,

Ännu en vecka är till ända och vi har lagt ännu en utrevlig Avestamässa bakom oss. Vi var laddade innan vi åke och det märktes på hela MAZZARINgänget att vi hade längtat efter denna helg. Tack alla underbart trevliga och mycket intresserade kunder. Härligt med lagom mycket folk så att man har möjlighet att samtala. Nästa mässa i Avesta är annonserade till första helgen i september. Vi hoppas att MAZZARIN är välkommen tillbaka.

 

Just idag var det sista dagen att lämna in sitt bidrag till april månads utmaning. Vi hoppas att ni kollar in hos MAZZARIN på www.facebook.com och/eller på vår blogg, fler bidrag finns och vi lägger in efter hand. Välkommen att se hela utställningen på Kristinehamns Turistbyrå med början nu på måndag den 3 maj till den 16 juni.

 

Då var den utmaningen avklarad och här kommer nästa. Skissen nedan kan användas om du vill göra ett kort, scrappa en LO, måla en tavla, brodera något osv. Det är alltså helt fritt att tolka skissen i det element du vill jobba i. Bidragen (jpg-format) ska vara inne senast den 27 maj och skickas till info@mazzarin.se . Du kan själv om du vill lägga upp din bild på www.facebook.se. Skriv gärna vad du har använt för material och hur du har tänkt. Inget tvång men kul för andra att läsa. Flera av er vill även få era uppdrag bedömda. Själv är jag inte helt för den idéen men om man önskar det så skriv gärna det till oss så får våra Inspiratörer tycka till om era alster. Helt frivilligt!! Här kommer skissen. Lycka till!

 

 

I förra nyhetsbrevet så annonserade vi ut att vi har möjlighet att ta hem äppellådor. Flera har förbeställt och flera har sålts på blocket men det finns fler. På måndag den 3 maj mellan kl 10-18 har man möjlighet att komma till Nilssonsgatan 3 (Fältet i Kristinehamn) för att titta och/eller köpa dessa fina rustika äppellådor. Om jag inte finns ute just när ni kommer så ring 070-6742665 så kommer jag ut. Det går utmärkt att betala med kort. Pris för lådorna är 279:-/st eller 259:-/st vid köp av minst 3 st. Välkomna!

 

Panduro Hobby som vi är återföräljare för lanserar inom kort sin Nice Prisekampanj i deras webbutik. Glöm inte bort att du kan beställa genom oss ÄVEN när det är REA. Jag har tyvärr inte fått någon information när kampanjen börjar så håll utkik på www.panduro.se så du inte missar en bra affär. Lägg därefter din beställning hos MAZZARIN genom att skicka ett mail till info@mazzarin.se . Fri frakt och ingen minimigräns på inköpsbelopp. Gäller endast för avhämtning i vår fysiska butik.

 

Det var allt för denna vecka men tiden går superduperfort så vi hörs snart igen.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Bidrag Kristinehamnsutmaningen

Det här superfina bidraget kommer från Annica Karlsson!


Bidrag Kristinehamnsutmaningen

Den här fina Kristinehamnslådan har Helene i inspiratörsgänget gjort till utmaningen!I lådan finns lappas med olika aktiviteter man kan hitta på i Kristinehamn!


Insidan!


Vi har varit i Avesta!

Helgen som gick var Mazzarin med ett helt gäng på mässa i Avesta! Det var en supertrevlig helg, och bildbevis kommer inom kort!
I väntan på att bloggredaktören ska få alla bilder får ni ett smakprov!

På torsdag är det sista dagen att lämna in ert bidrag till Kristinehamnsutmaningen!


Nyhetsbrev vecka 16

Hej på er alla,

 

Här kommer ett riktigt kort nyhetsbrev. Elin, Diana, Helene, Sofia och jag själv laddar upp inför Kort & Scrapmässan i Avesta. Det mailas fram och tillbaka vem som ska med vad och vilka projekt som ska pysslas. Själv står jag och kliar mig i huvudet och undrar om jag beställt rätt produkter. Man är alltid lite orolig, om det man köpt gillas även av er. Med tanke på denna vecka så har jag förstått att många gillar nyheterna då webordar ramlar in som aldrig förr. Så, Avesta nu kommer vi, Hoppas att vi kommer att träffa många av er under helgen. Snälla ni, kom ihåg att vi stänger kl 16.00 på fredag och har helt stängt på lördag. Öppnar åter som vanligt kl 11.00 på tisdag.

 

Nyheter denna vecka är bl.a Distress Ink, en hel del saker som man kan altra, fågelhus och fågelholkar, fyllning av embossingpulver. Kika in på nyheter vecka 16 .

 

Nästa vecka, närmare bestämt den 29 april är sista dagen att lämna in sitt/sina bidrag till april månads utmaning. Flera har pratat om sina projekt och jag hoppas, hoppas, hoppas att många bidrag kommer in under nästa vecka. Lycka till de sista dagarna för att få ihop ditt bidrag.

 

Och nu till något helt annat. Vi har möjlighet att köpa in äppellådor . Bilden visar hur läckert du kan använda lådorna i din heminredning, förvaring och mycket annat. Måtten är 56x36, djup 28cm. Detta är endast en intresseanmälan. När jag vet hur många som är intresserade kan jag räkna ut pris/st. Inget bindande förrän jag publicerar pris och ni lägger beställning. Detta är produkt som vi endast kommer att sälja i vår fysiska butik, alltså inga leveranser. Hör av er innan måndag 27 april. Lådorna som visas i länken är behandlade och det är inte de som vi kommer att beställa. De är har en häftigt sliten finish.

 

Nu är det dags att säga godkväll. Ha det så bra tills nästa gång.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg

MAZZARIN

Knep & knåp


Hurra

Det här kortet har Elin gjort! Passar kanske till en liten krabat med motorintresse?Material:
Röd cardstock
Thickers från American crafts
Mönstrat papper: Craft n Craftin, Transportation
Scotch Strong & Precise glue

Bidrag till utmaningen

Det här fina bidraget till vår utmaning har Therese Andersson gjort! Therese kommer från Degerfors, men flyttade till Kristinehamn tack vare kärleken! Därför kallar hon själv bidraget för just "Kärleken"! ♥

Tack för ditt fina bidrag Therese!

Uppiffad termos

Diana har piffat upp sin termos lite med hjälp av självhäftande vinyl!
Det står "My cup of tea", eftersom Diana inte dricker kaffe, utan bara te :)

Material:
Valfri termos
Självhäftande vinyl
Alfabet Moonlight från Quickutz
Alien-die från Quickutz

Nyheter vecka 15

Den här veckan har vi fått in massa härliga nyheter! Nästa helg åker vi till Avesta med alla läckerheter, så passa på att hälsa på oss där! Eller kom in till butiken i Kristinehamn om du vill ha någon speciell nyhet innan den tar slut!

Här kommer ett axplock från veckans nyheter!

Lekfulla papper från Sassafraslass! Detta kostar 11 kr/st.


Stilfulla papper med fjärilsmotiv! Detta kostar 12 kr/st.


Ett ark med legostickers, 45 kr/st!


Hela denna serie från Fancy Pants finns i butiken! Vi kunde inte stå emot! Just detta papper kostar 11 kr/st. Finns även om paper-pack!


Vi har fått in flera olika set med spellbinders! Priset är 273 kr!


Härligt tjocka papper från Crate finns också i butiken! Detta med väskor kostar 11 kr/st.


Verktygsväska måste man ha! Denna kostar 450 kr och har många praktiska fack!


Välkommen in till oss!

Nyhetsbrev vecka 15

Vilken fart MAZZARIN fått på www.facebook.com  de senaste dagarna. Jättekul med alla bilder och kommenterar. Lika roligt är den respons vi fått på april månads utmaning. Dels har den lagts upp på Kristinehamns Kommun hemsida www.kristinehamn.se  och artikel har publicerats i NKP. Vi har tagit emot frågor från besökare i butiken och svarat på samtal. Här kommer en del av frågorna.

1. Kan man göra vad som helst eller måste det vara saker gjorda av papper? Allt är välkommet. En av mina kunder idag visade egensnidade salt- och pepparkar som faktiskt hade Kristinehamnstema.

 

2. Är det en tävling? Nej, det är ingen tävling.

 

3. Får man använda blommor? Ja, visst. Tänk bara på att det ni skapar ska hålla sig i fräscht i

ca 6 veckor.

 

4. Har utmaningen någon åldersgräns? Nej, alla är välkomna att delta.

Om du har missat vårt tidigare nyhetsbrev vecka 14 kan ni läsa det på vår blogg där står mer om vad utmaningen handlar om.

 

I veckan har vår USA-order anlänt och visst har vi laddat upp med Spellbinders, vackra, roliga och annorlunda papper bland mycket annat. Vi har uttökat sortimentet på LEGOpapper och köpt in Fancy Pants hela My Family-serie, Vi kunde verkligen inte välja ut enstaka papper. Besök gärna nyheter vecka 15.

 

Fredagen en 23 april stänger vi butiken kl 16.00 för att packa släpet och ta siktet mot Avesta Kort & Scrapbookingmässa . Vi har helt stängt på lördagen den 24 april. Vi ser så mycket fram emot att komma iväg. Bilen kommer att vara full med medarbetare. Ingen kan väl klandra oss. Vad kan vara roligare än en tjejhelg med övernattning i stuga, träffa alla kunder och att pyssla (vi har bokat fyra platser på träffen som arrangeras). För er som vet att ni kommer till mässan finns det nu möjlighet att förbeställa. Handla som vanligt på www.mazzarin.se , skriv Avestamässan i meddelandefältet. Vi krediterar frakten när Ni hämtar Era varor. VÄLKOMNA!

 

Ha det så bra till nästa gång.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam

 


Stafflikort

Det här kortet har Diana gjort. Det är ett så kallat stafflikort, eftersom det kan stå upp, som ett staffli! Väldigt enkelt att göra, och lite "roligre" än ett vanligt kort ibland!

Material:
Brun cardstock
Basic Grey, Origins "Paraffin"
Stämpel från Stampsmith
OH-papper
Embossingfolder från Quickutz
Thickers från American crafts
Fluid chalk, dark brown
Journalingpenna

Fågelmobil

Denna härliga fågelmobil är Elins skapelse! Perfekt om man har småbitar av tyg över och vill pigga upp i hemmet! Elin låter hälsa att dessa fåglar flyger lite varstans hemma hos henne!Material:
Tyger från Panduro

Bakelser

Dessa ljuvliga bakelser har Sofia gjort! Det går inte att fånga deras smaskighet på bild riktigt, men de är riktigt mumsiga!Material:
Muffinsformar
Trassel
Brads
Diverse mönstrade papper (perfekt med spillpapper)
Retro blomma, punch

Love

Detta enkla kort har Diana gjort. Allt som behövdes var i princip en fin stämpel!Material:
Svart och turkos cardstock
Stämpel från Stampsmith
Stickles, Platinum
Limprodukter från Glue Dots

Nyheter vecka 14

Då är det dags att visa veckans nyheter! Man kan väl säga att våren har kommit, och det syns även i nyheterna!

Härliga papper med moln på i olika härliga färger! 18 kr/st.
 

 


Lekfulla papper från Making Memories kostar 11 kr/st.

 

Kika in hos oss i Kristinehamn eller kanske på Facebook för att få den senaste informationen!
Och Ni är väl med i vår utmaning?

Nyhetsbrev MAZZARIN vecka 14 med Utmaning

MAZZARINs Utmaning April í samarbete med Kristinehamns Turistbyrå

Bakgrund: Just nu pågår ett projekt med att stärka Kristinehamn och Värmlands position på Sverigekartan. Själv är jag delaktig i en liten, liten del av detta stora projekt. Under ett av dessa möten kom min idé att samarbeta med Kristinehamns Turistbyrå. Jag har länge tänkt att det hade varit kul att skapa en ”pysselutställning” på annat ställe än hos oss på MAZZARIN. Anledningen till det är en önskan att nå ut till andra som normalt inte söker sig till en pysselbutik eller besöker alla nischade bloggar. Kortfattat – att uttöka kännedomen för vad pyssel är för den som kanske inte vill/kan/vet hur mycket man kan göra själv.

 

Uppdrag: Skapa något som du kan koppla till temat ”Varför Kristinehamn?”. Vi har alla olika anledningar att välja Kristinehamn, som bostadsort, semestermål, sommargäst osv. Varför uppskattar just du Kristinehamn? Du kan skapa vad du känner för. Det kan vara ett smycke, en layout (albumsida), något tovat, en inredningsdetalj, en hälsning i form av ett kort osv. För att hjälpa dig lite på traven har Kristinehamns Turistbyrå tagit fram bilder som ligger på vår blogg och hos MAZZARIN på Facebook www.facebook.com . Man kan även betänka Kristinehamns vision för ännu mer inspiration.

 

” Kristinehamn är en livskraftig kommun, där ett ökat antal barnfamiljer ger en bra åldersstruktur, där ett växande och differentierat näringsliv ger mångfald och trygghet och där kultur, natur och skärgård attraherar allt fler”

 

Utställning: Alla bidrag kommer att presenteras på Kristinehamns Turistbyrå mellan

den 1 maj - 15juni. Vissa bidrag kommer eventuellt att hänga under hela sommaren. Turistbyrån avgör vilka. Anledning till att alla alster inte kan hänga kvar är att man planerar en fotoutställning under resten av sommaren.

 

Inlämningstider: Fysiska alster + 1 fotografi av alster i jgp-format ska vara oss tillhanda senast den 29 april kl 00.00.

Fotografiet kan läggas in direkt hos MAZZARIN på Facebook under ”Bidrag April Varför Kristinehamn?” , men även skickas till info@mazzarin.se för att bilden ska komma in i MAZZARINS blogg. OBS! Namnge ditt mail med namn, hemort och namnet på ditt alster. MAZZARIN förbehåller sig rätten att fritt publicera bilderna inom olika medier om så skulle bli aktuellt.

 

Alsterna skickas eller lämnas till (ingen fraktersättning utgår. Porto för eventuell retur ska skickas med):

Adress:

MAZZARIN

Spelmansgatan 36a

681 31 Kristinehamn

Märk din försändelse med ”Varför Kristinehamn”

 

Vi,  Kristinehamns Turistbyrå och MAZZARIN hoppas att Ni alla tycker detta är en kul idé och hänger på denna utmaning. LYCKA TILL!


Grattiskort

Det här kortet har Elin gjort! Passar till nästan alla tillfällen, byt bara ut texten mot något annat lämpligt!Material:
Vit cardstock
Basic Grey Sugar Rush "Bottle caps"
Ranger Crystal Stickles
Pin
Scotch "Strong n precise"
Making memories Tiny Alpha stickers "Love notes"
Limprodukter från Glue Dots

Äggkartonger

Ja, nu är påsken över för den här gången! Men vi tänkte ändå visa ett påskpyssel som Maria-Therese gjort! Det har redan visats på Facebook, så om du inte blivit ett fan av oss där ännu se till att bli det för att få de allra senaste nyheterna!

Material:
Graphic minds-papper
Legopapper
Alfabet Rollerskate
Dies lövet från QK
Blommor och band från Mazzarin
Akrylfärg
Limprodukter från Glue Dots

Nyheter vecka 13

GLAD PÅSK önskar vi på Mazzarin Knep & Knåp till er alla!
Hoppas ni får en trevlig helg, vad ni än tar er för!

De här veckan har äntligen nyheterna från Inkadinkado kommit fram!
Nedan följer ett smakprov!

Detta clearstamps-set kostar 149 kr!


Den här stämpeln är träklossmonterad, ca 7x3 cm och kostar 105 kr.


Den här läckra träklossmonterade stämpeln med collagekänsla är hela 7,5x8,5cm stor och priset är 199 kr.


På återseende i webbutiken, i Kristinehamn, och nu även på Facebook!

Nyhetsbrev vecka 13

Hej på er all,

 

Detta har varit en revolutionerande vecka i varje fall för mig. MAZZARIN har nämligen gått med i www.facebook.com. Visst är jag mossig som inte gjort det tidigare tänker säkert många av er. Flera av er har kommenterat det på just Facebook. Jag håller med er alla,  jag är mossig men inte nu längre. Om du vill bli ett fan så logga in och anmäl dig: Du kommer då att få förstahandsnyheter från oss. Vi hoppas att MAZZARINs närvaro på Facebook kan stimulera till diskussioner inom pyssel och hobby.  Vi hoppas också at ni vill dela med er av vad ni har gjort genom att lägga upp bilder. Maria-Therese (inspiratör hos MAZZARIN)  lade igår upp underbara äggkartonger till Oliver och Amanda. Välkommen in och kika. På tal om Maria-Therese så glömde jag att nämna i vårt förra nyhetsbrev att Maria-Therese vann en av utmaningarna på Svensk Scrapbookings träff och mässa i Karlstad med sitt fina CD-fodral med Malins körkortsfrågor i. Stort grattis! Bilder kommer.

 

Många har efterlyst utmaningar eller tävlingar från oss. Vi har tagit till oss av era önskemål och vår ambition i framtiden är att komma med en utmaning i veckan med början nästa vecka. Vi hade redan idag velat lansera utmaningen men måste avvakta över påsken innan vi har allting klart med alla berörda. Utmaningarna kommer att lanseras på Facebook först och därefter i våra nyhetsbrev. OBS! Att utmaningarna kommer att sträcka sig från smyckestillverkning till heminredning, alltså inte bara scrapbooking. Vissa veckor kan vi lansera flera utmaningar. Så håll utkik.

 

Smyckesillverkningskurs har vi den 17 april. Johanna har laddat sina kunskaper coh hälsar er hjärligt välkomna at anmäla er. Flera tekniker kommer att läras ut under dagen. Hör av dig på tel 0550-15800 eller info@mazzarin.se .

 

Massor med nyheter under vecka 13 bl.a stämplar från Inkadinkado. Vi hade hoppats att schablonerna (alfabet, fjärilar bl.a) skulle ligga i vår webbutik men tyvärr så har vår leverantör alldeles för dåliga bilder. Nya papper från bl.a Scraphouse och Making Memories kommer i början av nästa vecka.

 

Till sist vill vi hälsa Helene Vendel välkommen åter som inspiratör. Helene var med redan från början (2007). Då var hon inspiratör och kursledare för alla våra scrapbookingkurser som avlöste varandra under våren 2007. Efter en paus från MAZZARIN, en ny karriär som rektor och nyligen trebarnsmamma känner hon sig mogen för lite fler utmaningar. Hjärtligt välkommen hälsar vi henne.

 

Till nästa gång ha det så bra.

 

Bästa hälsningar önskar Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Hej!

Elin har gjort detta färgglada och lekfulla kort!Material:
Svart prickbazzill
Creative imaginations, Lego
Craft n Craftin, Transportation
Thickers från American crafts
Scotch Strong & Precise glue

RSS 2.0