Nyhetsbrev vecka 8

Hej på er alla,

 

Veckans nyhetsbrev kommer mest att handla om våra olika aktiviteter som sker inom de närmsta veckorna men naturligtvis har det även kommit in nyheter till MAZZARIN. För att se vad om kommit in under dagen så rekommenderar jag er att klicka här

 

I nästa vecka är det sportlov här i stan och som vanligt erbjuder vi pysselaktivitet. Från början hade vi lagt upp ett program med Scrapbooking, Kortmakeri och filtnålstovning men vet ni? Alla vill scrappa! Därför har vi ändrat i programmet och har därför Scrapbooking både tisdag (fullbokad), onsdag (fåtal platser kvar) och torsdag (fullbokad). Med tanke på hur populärt scrapbooking är bland våra ungdomar så har vi redan nu lagt upp ett program inför påsklovet. Läs mer hur du anmäler dig till sportlovet och påsklovet här. För er som vill pyssla hemma under sportlovet har vi laddat upp butiken med pysselsatser, färger, silkepapper, fjädrar, askar och mycket mycket mer. Välkomna!

 

Sista dagen på sportlovet, fredagen den 5 mars stänger vi kl 16.00 för att packa ner butiken och bege oss till Karlstad för uppackning av vår monter inför Svenska Scrapbookings mässa & träff som startar kl 11.00 dagen efter. Kom  ihåg att vår fysiska butik är helt stängd denna lördag (6 mars). Läs de senaste nyheterna angående mässan här .

 

Inför mässor lägger vi alltid ner mycket tid för att försöka hitta produkter som förhoppningsvis ingen av de andra utställarna kan erbjuda. Vi hoppas att vi även denna gång kommer att göra er alla nöjda med det utbud som kommer att erbjudas. Idag packade vi upp underbara tygblommor i alla möjliga färger, påfyllning av cardstock (enfärgat papper) blir i början av nästa vecka och precis innan vi packar släpet kommer direkt från tryckeriet papper från...? Det säger vi inte!

 

Nästa vecka gör nyhetsbrevet ett uppehåll. Vi hoppas att få se så många av er som möjligt i Karlstad.

 

Ha det så bra så länge.

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Nyheter vecka 8

Då var det dags för lite nyheter igen! Så fort veckorna går!

Blommor i olika färger och former finns i butiken! Dessa kostar 49 kr/förp.


Även dessa kostar 49 kr/förp.


Självhäftande halvpärlor är väldigt användbara! De här kostar 34 kr/förpackning, och det är många pärlor i olika storlekar!


Ett bra lim måste man ha hemma! Scotch strong & Precise kostar 78 kr/st.


För att se alla nyheter, ta en sväng förbi webbutiken!

Loving life

Detta färgstarka kort har Sofia gjort!

Den fina texten har Sofia skrivit själv!


Material:
Bazzill swiss dot
Ljusrosa kartongpapper som är softat med rosa brilliancedyna
Handskriven text samt eget hjärta med Diamond Glaze
Band (fr butiken)
Journalingpennor
Rosa brads
Limprodukter från Glue Dots

My Valentine

Denna finstämda layout har Elin skapat! Motiv är förstås maken och lille Sixten!

Material:
Prickbazill grön och röd
Fancypants Vintage valentine "Will you"
Ranger Crystal Stickles
Scotch "Strong n precise"
GlueDots 3dkuddar
ZIG Writer pure black

Grattiskort

Här kommer ett härligt grattiskort i Mazzarins färger från Sofia!Material:
Rosa cardstock
Utstansad retroblomma i papper från Fancy Pants - Christmas Magic
Spillbit av vitt japanskt papper
Självhäftande halvpärla från Reprint
Typsnitt på text - Impact Label
Svart tuschpenna
Limprodukter från Glue Dots

Nyheter vecka 7

Den här veckan har det kommit in massa nyheter från USA i butiken!
Nedan kommer ett urval av godsakerna!

Stämplar med Disneymotiv passar våra yngre pysslare, eller påett födelsedagskort till någon som gillar Pluto till exempel!
Dessa clearstamps-ark kostar 121 kr/st och finns i flera andra motiv!
 

Clearstamps med Hannah Montana och från High School Musical är också populära just nu! Finns i många olika förpackningar och de kommer i praktiska CD-fodral!
En förpackning kostar 121 kr /st.
 

Massa snygga papper till vårens layouter och kort har kommit in till butiken!
Dessa med embossade legobitar finns i flera klassiska Legofärger och kostar 13 kr/st!


Det här paketet med papper från Graphic 45 innehåller 20 dubbelsidiga papper i 10 olika motiv samt två ark med die-cuts. Priset är 258 kr/st.


Detta läckra papper är ditt för 12 kr/st.


Och det här pappret med blommor kostar också 12 kr/st.


Från Sassafraslass kommer de här härliga djuren! Detta ark med clearstamps kostar 97 kr/st.


Spring nu in i webbutiken och kolla in de övriga nyheterna under vecka 7!

Nyhetsbrev vecka 7

Hej på er alla,

Nu är det extra kul hos MAZZARIN. Vår varukorg från USA har anlänt och det har varit ett rent nöje att packa upp dessa i Sverige unika produkter. Vad säger ni om clear stamps med Disneyfigurer så som Snövit, Tingeling, Mickey Mouse och många fler. Lite mer moderna karraktärer från Disney är Hannah Montana och High School Musical och ja, det är sant vi har även stämplar med dessa just nu så oerhört populära idoler. I pappersväg finns nu en hel del för er som saknar pojkpapper. Vilka barn älskar inte att bygga med LEGO, hm vad kan det vara. Nog om nyheter, besök nyheter vecka 7 om du inte vill missa något.

 

Sportlov under vecka 9 närmar sig med stormsteg och vi har som vanlig lagt ut ett sportlovsprogram. I år har vi valt att ha ett pass per dag (tis-ons-tor) och varje pass är 4-5 timmar långt, kostnad 250:-/pass inkl lunch och material. Mer om detta hittar ni under aktivitetskalender . Först till kvarn är det som gäller. Välkomna med att anmäla era barn för sportlovspyssel.

 

Svensk Scrapbookings mässa och träff i Karlstad närmar sig med stormsteg. Vi är redo och planerar och räknar just nu hur mycket väggyta vi behöver och det ständiga problemet vart ska demo- och kassaborden få plats. MAZZARIN är superladdade inför denna helg och på lördag träffas MAZZARINs inspiratörer för att då skapa så mycket som möjligt inför denna helg. Kom ihåg att vi stänger kl 16.00 fredagen den 5 mars och har helt stängt lördagen den 6 mars. Läs mer om mässan här .

 

Till sist vill vi informera er om att vi äntligen fått in silkepapper i olika färger, härliga ”påsk”-band, tvådelade ägg att dekorera med hjälp av decoupagelim, styrolit- och vaddägg i olika storlekar, dunfjädrar i bl.a vitt (naturfärgade på väg in) och mycket mer. MAZZARIN är alltid värt ett pysselbesök. Det tycker i varje fall jag varje förmiddag då jag kommer hit.

 

Vi delar just nu ut handledningshäften hur man målar och patinerar med Traditional Craft Paint från Panduro HOBBY. Välkomna in och hämta ditt personliga exemplar.!

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam

 

 


Ask

En liten ask med trevligt innehåll är ju aldrig fel!
Den här har Sofia gjort!

Material:
Mönstrat vellumpapper

Tri shutter card

Indika har gjort det här tri shutter kortet. En lite annorlunda, men rolig vikning på kort!Här är en detalj på den fina bården som Indika gjort med en stans.


Material:
Svart & Limegrön glansig/skimrande cardstock
Fluid chalk
D
ekorpärlor
Fiskars bårdstans spets
Punch retroblomma mellan
Edgescraper
Limprodukter från Glue Dots

Jag hjärtar dig

Diana har gjort ett kärlekskort i rosa toner. Hjärtanen har hon klippt ut på frihand och satt fast på 3D-kuddar.Material:
Ljusgrå och rosa cardstock
Basic grey, Sugar rush "Airhead"
Basic grey, Nook & Pantry "Chocolate mousse"
Fluid chalk, wild orchid
Journalingpenna, brun
Embossingpulver, frost
Självhäftande halvpärlor
Stämpel från Autumn leaves
Kanstans från Fiskars
Limprodukter från Glue Dots

Nyheter vecka 6

Denna vecka har det kommit in lite smått och gott till butiken i Kristinehamn!
Kolla in alla nyheter för denna vecka här, eller hälsa på oss i butiken!

Dessa fina papper och många fler finns i butiken nu! De är härligt tjocka och kostar 12 kr/st.


Rykande färska stämplar från Inkido finns också upphängda i butiken.
Denna collagestämpel kostar 113 kr/st.


Den här fina texten kostar 73 kr/st.


Och denna text kostar 73 kr/st.


Nyhetsbrev vecka 6

Hej på er,

 

Veckans nyhetsbrev ska handla om våren för våren är faktiskt snart här. I varje fall hos oss på MAZZARIN. På fredag kliver Indika in och skyltar om våra fönster. Ett av våra teman blir prinsessskalas, där kastar vi oss in i den rosa världen med tiaror, fjäderboa och mycket annat tjejigt. Nästa fönster blir under temat Trädgård med fokus på betonggjutning. Redan nu finns det nya gjutformar i butiken och idag kom även en handledningsbroschyr hur man gjuter bl.a bokstäver i betong. Välkomna in och hämta dit personliga exemplar. Sista fönstret blir en vårlig påskdukning med massor med fjädrar som vi bl.a har dekorerat en krans med.

 

Många har frågat och efterlyst fler aktiviteter hos oss och det har vi tagit fasta på. Tisdagen den 16 mars kommer därför vår kundkväll att handla om Shabby Chic. Eva-Lena Rääf som driver inredningsbutiken Karin Linnea i Rudskoga kommer hit och visar hur man kan dekorationsmåla med hjälp av schabloner och hur du enkelt gör för att få den speciella ”slitna” Shabby Chicstilen. Mer info kommer i nästa vecka men du kan redan nu boka en plats på info@mazzarin.se  eller 0550-15800. Kostnad: 25:-/person inkl fika. 10%  rabatt på alla inköp eller förbeställning som görs denna kväll (gäller ej redan rabatterade produkter eller papper). Jag vet också att Eva-Lena kommer att ta med något erbjudande från hennes underbart inspirerande butik. Ta gärna en smygtitt i Karin Linneas blogg .

 

På tal om schabloner så har vi tagit hem mer av detta roliga verktyg i olika former bl.a rosor, fransk lilja och lite fler texter som t.ex Home Sweet Home. Förrutom ovanstånde har vi fyllt på med rykande färska stämplar från Inkido, papper från de samma, påfyllning av Etchall och självhäftande vinyl hittar du under nyheter vecka 6 .  Flera härliga vårband som passar till bl.a påsk har anlänt och superfina smårutiga band i olika färger. Därutöver har även spets i färgerna svart och lila kommit. Dessa godingar har vi inga bilder på så de kan bara ses i vår fysiska butik.

 

Igår med posten fick vi ta del av Panduro HOBBYs vårREA. Välkomna in och titta i vårt REAmagasin eller besök www.panduro.se  Glöm inte att du kan beställa produkter från Panduro HOBBYs webREA via MAZZARIN. Du slipper frakt och behöver inte handla för minst 190:- för att vi ska behandla din order (gäller vid upphämtning av varor i vår fysiska butik).

 

Svensk Scrapbookings Mässa och träff den 6-7 mars närmar sig med stormsteg och vi förbereder oss för fullt. Just nu fyller vi på en härlig varukorg från USA som vi hoppas kommer att göra er belåtna.

 

Förresten, ett nytt nummer av 101 nya idéer finns nu i handeln med massor med inspiration. Som vanligt kan vi få hem det mesta av det material som används på ca 1 vecka (då menar vi inte bara material från Panduro HOBBY).

 

Till nästa gång. Ha det så bra.

 

OBS! Glöm inte att vi fr.o.m 1 januari har stängt på måndagar.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationstteam


SM-guld!

Susanne har gjort denna layout med tre glada barn från när Färjestad vann SM-guld 2009!Material:
Bazzill dot Pepper
Grönt och vitt cardstock
Punchinella
Journalingpenna, grön
Glitterdekorgummi
Paljettband
Limprodukter från Glue Dots


Grattiskort

Sofia har gjort det här söta grattiskortet som vi får inspireras av idag!Material:
Rosa cardstock
Utstansad retroblomma i papper från Fancy Pants - Christmas Magic 
Spillbit av silvrigt papper från Panduro
Svart tuschpenna
Typsnitt på text - Impact Label
Limprodukter från Glue Dots

Love

Diana har gjort denna layout med hennes syster och make som motiv. De har varit ett par sedan de var 15 och 17 år, så vad passar bättre än titeln "Love"?Titeln består av thickers i fyra olika typsnitt.


Material:
Brun cardstock
Fancy pants, Dancing Girls "On stage"
Fancy Pants, Vintage Valentine
Thickers från American crafts
Filthjärta
Journalingpenna, brun
Limprodukter från Glue Dots

Grattiskramar

Agneta har gjort detta grattiskort. Det "mönstrade pappret" i bakgrunden är en servett! Med hjälp av plastfolie har hon fått servetten att fästa på en bit cardstock. Helt nya pysselmöjligheter öppnar sig nu för alla oss som har fina servetter i lådorna!Material:
Brun cardstock
Vit cardstock
Mönstrat papper från Basic Grey
Servett
Plastfolie
Stämpel från Inkido
Brun stämepldyna
Turkost band
Spets
Limprodukter från Glue Dots

Servettringar

Sofia har gjort två olika enkla servettringar! Himla roligt till helgens middag, dopet, alla hjärtans dag eller vad man nu vill ha dem till!Material:
Bazzill swiss dot
Rhinestones
Silvertråd
Band
Pärlor
Fjärilsstämpel från Reprint

Oändlighetskort

Indika har gjort ett oändlighetskort! Det går att vika ut flera gånger, och ja, det är bäst att bilderna får visa! Det är himla kul att göra eftersom det är så många sidor får man verkligen utlopp för sin krativitet!

Material:
Svart, silvergrå, vit, röd och blågrå cardstock
Fancy pants designs, Christmas Magic
Fluid chalk
Figurstans hjärta
Strasspärlor, självhäftande
Limprodukter från Glue Dots

RSS 2.0