Nyhetsbrev vecka 2

Hej på er alla,

 

Efter en mycket hektiskt höst tog undertecknad semester i veckorna två men är nu tillbaka utvilad och full med energi inför det nya året. 2010 var året då vi beslöt oss för att hoppa på så mycket som möjligt för att därefter kunna utvärdera vad vill göra 2011. Många mässor blev det. Allt från Avesta, Leksand till Kungsbacka, Västerås och Karlstad x 2. Vi har under dessa mässor lärt oss massor men det som har varit absolut bäst är att vi fått träffa så många av er på olika platser i Sverige.

 

2011 kommer vi att dra ner tempot när det gäller mässor men kommer att öka tempot på andra områden. Mer om detta kommer i ett av våra nyhetsbrev i februari. Vi är förväntansfulla inför de förändringar som MAZZARINs kommer att genomföra och viktigast av allt är att ni gillar dem.

 

På tal om mässor så kommer vi att delta i www.kvinna2011.se den 29 januari i Karlstad. En mässa som vänder sig till just kvinnor. Föreläsare från Odd Molly, BH-skola, modevisning och massor med utställare inom inredning, kläder, smycken och hälsa kommer att finnas på programmet. Vi hoppas att många av er tar tillfället i akt och drar ihop ett kompisgäng och spenderar dagen i tjejernas tecken. MAZZARIN kommer som vanligt att ha en monter som vi hoppas ska spegla vår härliga butik här i Kristinehamn. Vi kommer även att lotta ut priser. Så hjärligt välkommen till våra monter och ta chansen att vinna en scrapbookingdag tillsammans med dina kompisar eller ett pysselkalas.

 

Vårens aktiviteter börjar ta form och flera kurser ligger nu uppe under vårens aktiviteter. Här hittar ni dagar och aktiviteter under sportlovet (som vanligt föranmälan och först till kvarn). Vi kommer att fylla på med fler datum inom kort. Bl.a kommer vi att kunna erbjuda kurser i Never Ending Album och Vattenfallskort.

REA med start imorgon lördagen den 15 januari med 50% på Tim Holtz produkter, tidningarna CARDS och Scrapbook Trends, julstämplar, SIZZIX BIGZ dies och mycket mycket mer. Välkomna!

Förresten, torsdagen den 20 januari har vi Panduro HOBBYS vår/påskkatalog 2011 för utdelning i vår butik. Som vanligt finns det ett litet MAZZARINerbjudande i samband med detta katalogsläpp. Välkommen in och hämta ditt personliga exemplar.

Tills nästa gång. Ha det så bra och väl mött i vår butik eller på www.kvinna2011.se

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspiratörer


RSS 2.0