Nyhetsbrev september

Hej alla,


Sommaren var över men just nu känns det som om den är tillbaka. Vilket väder vi har haft den senaste veckan!


Lite nyheter har vi i sensommarvärmen och den största och bästa på mycket länge är att vi äntligen har en bloggredaktör. Diana är från Kristinehamn och jag har "känt" henne sedan jag började planera butiken och vet att hon är en jätteduktig kortmakare men hon gör även fina LO´s. Vad jag inte visste var att hon även är en hejare på att greja med bloggmiljöer. Läs mer om Diana på bloggen där hon presenterar sig själv. Än en gång välkommen Diana som redan uppdaterar bloggen flera gånger i veckan med de fina alster som Inspiratörsteamet skapar. Dessutom så lägger vi in bilder från våra kurser, nyheter på produktsidan, mässor och andra skojigheter http://mazzarin.se/blogg.php


Som vi flesta vet så är oktober Rosa Bandets kampanjmånad, MAZZARIN har skänkt ett startbidrag på 1000:- och skänker ytterligare 5:- per inlämnat tävlingsbidrrag. till Rosa Bandet. Läs mer på vår blogg om hur du kan bidra till RosaBandet.


De flesta av Er känner till MajaDesigns underbara papper. I butiken har vi en del av hennes serier och nästa vecka ser vi fram emot att packa upp hennes Julefridserie.


ZIZ designs kedjor hinner vi knappt hänga upp förrän de är slut, nu satsar vi även på deras underbart läckra mellandelar. Förhoppningsvis har allt detta roliga redan ankommit när vi skickat detta mail.


Den 25 - 26 oktober är det äntligen dags för Scrap och kortmässan i Karlstad, klicka på länken och läs mer om denna jättetrevliga mässa http://www.kortochscrapmassa.blogspot.com/  MAZZARIN kommer naturligtvis vara på plats så kom ihåg att den 25 oktober har vi helt stängt och fredagen den 24 oktober stänger vi redan kl 16.00. Den 25 oktober är det också Rosa Bandetdagen så vinnaren i vår tävling kommer då att ligga ute på vår blogg.

  

11 november (tisdag) Pysselträff, kl 18.30- ca 21.30
Detta är en kväll får Dig som vill träffa andra som har något pyssligt intresse och vill bli inspirerad av andras hobby. Du kan t.ex ta med dig dina pärlor, stickning, tovningen eller scrapbooking. Vi tillagar något enkelt att äta och dricka, fika med något gott är en självklarhet. Kostnad 110:- . Begränsat antal platser. Välkommen med Din anmälan [email protected]


Lisa som jobbat hos oss i snart ett år har bestämt sig för att prova på nya äventyr i London och flyttar dit i slutet av oktober. Lycka till i London, vi kommer att sakna ditt glada och positiva ansikte i butiken. Att ersätta Lisa är ingen lätt uppgift men vi har haft tur då 20 stycken personer sökte den lediga tjänsten som vi utannonserade på http://www.mazzarin.se/ och i vårt skyltfönster. Vi kallade 10 st till intervju och därefter hade vi tre kvar.. Beslut är nu fattat och vi hälsar Charlotte Wigh, kallad Lotta hjärtligt välkommen till oss. Redan nu kan ni träffa Lotta i butiken då hon under en tid kommer att gå bredvid antingen mig själv eller Lisa och inom snar framtid kommer även en presentation av Lotta att ligga på vår blogg.


Det var allt för denna gång. Ha det så bra!


Bästa hälsningar


Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0