Nyhetsbrev april 2009

Nedan följer april månads nyhetsbrev. I mailet som skickades ut hade några små tryckfel letat sig in i texten, men de är tillrättade och det är alltså nedanstående text som är korrekt.


Hej på er alla,


Våren har kommit, eller? Hos MAZZARIN blommar det i varje fall ständigt upp nyheter, gå gärna in på hemsidan och titta under vecka 14. Tyvärr har vi inte möjlighet att lägga in alla nyheter i webbutiken då vissa leverantörer inte har bilder på alla sina produkter. Av det kan man dra slutsatsen att det är alltid värt att besöka MAZZARINs fysiska butik som har ambitionen att inspirera till mer skapande.

Jag hade en kund i förra veckan som ville köpa flera av våra färdiga produkter  = inspirationsmaterial. När jag talade om för henne att dessa inte var till salu utan "bara" var tänkt som inspiration så blev hon först förvånad och lite irriterad men efter en stund så sken hon upp som en sol och sa - Gud vad kul! Vad behöver jag för att göra de här korten? Jag vågar påstå att när hon gick ifrån butiken så var hon mycket mer nöjd med det som hon skulle hem och skapa än om hon hade köpt de färdiga korten.


Personalen hos oss består oftast av mig själv men jag har haft förmånen och turen att under de senaste två åren haft tre underbara tjejer som har jobbat som timanställda hos mig och det är Linnea, Lisa och Lotta. Lotta har nu fått en 75% tjänst på Sjärnhallen i Kristinehamn och har därför ingen möjlighet att jobba de fåtal timmar som vi kan erbjuda henne. Lotta har varit en underbar person att lära känna och hon har varit mycket uppskattad av våra kunder. Lotta har ersatts av Mikaela Nilsson. Mikaela beskriver sig som en go o gla värmländska och jag kan verkligen hålla med. Mikaela har gått bredvid Lotta i ett par veckor men står nu på egna ben och klarar det jättebra. Varmt välkommen Mikaela och stort lycka till Lotta!


I nästa vecka är det "Marken" (vårmarknad i centrala Kristinehamn), närmare bestämt på onsdag 8/4. Om vädret tillåter kommer vi finnas på Kungsgatan (vid Nordea). Kom gärna förbi, det kan löna sig. Veckan efter påskhelgen är det påsklov och vi vill därför påminna att vi kommer att arrangera påsklovsscrap i butiken, läs mer här.


Vi börjar så sakteliga förbereda oss för Scrap och kortmässa i Avesta den 25-26 april. OBS! Att vi stänger tidigare på fredagen den 24 april coh håller helt stängt lördagen den 25 april. Denna mässa kan jämföras med den som hålls i Karlstad varje höst. Vi ser verkligen fram emot att komma iväg. Inför mässan så kommer vi att köpa in en hel del produkter och innan vi lägger en order så ger vi Er alla chansen att förbeställa nedanstående Quickutz produkter. Detta gör vi för att kunna erbjuda er ett större ubud än vad vi är villiga att riskera att ha i butiken. Många av våra leverantörer har nämligen minimikrav på inköpsumma samt minimiantal av varje produkt.
Om Du skulle vilja beställa av nedanstående så skicka ett mail till [email protected] . Glöm inte att skiva namn, adress och telefonnummer (gärna mobil). Vi behöver Din beställning innan onsdag den 8 april. Alla alfabet är på en platta. Plattans storlek är 4x8". Alfabeten är framtagna för Quickutz Revolution men de fungerar alldeles utmärkt i Cuttlebug. Du kan läsa mer på Quickutz hemsida.

Alla alfabet kostar 390 kr/st. Storleken mini är ca 1,5-2 cm höga och storleken skinnimini är snäppet mindre.

Chandelier mini.



Chemistry mini.


Chick-a-dee mini.


Chocolate mini.


Jacqueline mini.


Moonlight skinnimini.


Storybook mini.


Supermarket mini.



Till nästa gång, ha det så bra önskar

Susanne med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0