Nyhetsbrev vecka 35

Hej på er alla,


Ännu en vecka har passerat och som vanligt händer det massor på MAZZARIN. Under denna vecka har vi haft de stora nöjet att packa upp Quickutz september release, 3  olika rosa prickiga Bazzil papper är åter i lager, superfina brads i fyra olika färger, dessutom har vi flera nyheter vid småplockdisken (gäller ej webbutiken). Bl.a mossgummifigurer, filtblommor med glitter samt juldekorationer. Idag fick vi 3 olika serier designark med temat jul. Serierna är dubbelsidiga och matchar varandra och de brads jag nämnde tidigare ingår i samma serie. Tyvärr, ligger inte designarken inne i webbutiken ännu men vi hoppas att i slutet av nästa vecka kunna presentera dem även där. Till sist så har vi packat upp flera underbara indiska lamppärlor och stora strassrondeller på smyckesavdelningen (gäller ej webbutiken). Gå gärna in under nyheter vecka 35 för ett smakprov på de nyheter som kommit in till butiken denna vecka.


Nästa lördag, den 5 september håller vi för andra gången loppis i butiken, denna gång i pysselcafédelen. I våras var det en stor succe både bland de som kom och handlade och de som hade lämnat in sina pysselsaker till försäljning. Det såldes allt från mönstersaxar för 5:- till Bosskut alfabet för 500:-. Om Du fortfarande inte har börjat rensa så är det dags. Sista inlämning är på fredag den 4 september. Läs mer om loppis 5 september . Hjärtlig välkomna nästa lördag och fynda!


Om de inte vore nog med loppis så är det även Internationella Quickutzdagen nästa lördag och vi kommer att överaska med ett riktigt bra erbjudande på Quickutzprodukter som ännu inte finns på marknaden.


Att äga och driva en pysselaffär är det roligaste jag någonsin gjort i min yrkeskarriär och det blir faktiskt bara roligare och roligare.  Varje dag har jag härliga möten med alla olika typer av människor i olika åldrar och stilar. Om det är något som jag saknar i mitt jobb så är det att jag oftast inte har någon möjlighet att få se vad mina kunder gör med det material som man handlat hos oss. Därför skulle jag vilja be er som vill och har möjlighet att skicka in bilder (digitalt i jpg-format) på något du vill dela med dig av till MAZZARINs kunder/besökare. Vi lägger upp bilderna på vår blogg och tillsammans med bilden även en liten text där du beskriver ditt alster. Glöm inte ditt namn. Hoppas att du tycker detta är en bra idé.

Skicka bilden/bilderna till [email protected] .


Direkt efter detta brev kommer information om de pysselträffar som Lusscrapparna genom Diana Angle kommer att arrangera höst.


Till nästa vecka ha det så bra.


Bästa hälsningar


Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam



MAZZARIN

knep & knåp


Spelmansgatan 36a
SE-681 31 Kristinehamn
Phone: +46 550-15800, tel 0550-15800
E:mail: [email protected]

http://www.mazzarin.se/




Hej allesamman!

Sommaren kom och nu är det den så gott som över med skolstarter, mörkare tider, tillbaka till jobbet och så vidare. Något som är positivt är å andra sidan att pysselträffarna snart drar igång! Responsen var stor, men dagen stämde inte riktigt. Därför tänkte vi under hösten prova att ha träffarna på tisdagskvällar.

Hoppas att så många som möjligt av er kan komma på dessa träffar, om så bara för en timme eller två! Om du vet någon som scrappar, stämplar eller gör något annat kul och som vill träffa folk, tveka inte att sprida vidare informationen nedan.


Var?

Bostadsrättsföreningen Capellas lokal på Spelmansgatan 36 i Kristinehamn.


När?

Tiderna som gäller är kl 17.30 till ca 22.00

22/9 - Första träffen!

20/10

24/11 - Julspecial


Fika i form av kaffe/te/saft med något gott till kommer att finnas för en liten slant i lokalen. Annars kostar det ingenting. Du behöver inte heller föranmäla dig till träffarna.

Var och en tar med sitt eget material att pyssla med.


Om det är något mer Du undrar över är det bara att maila mig på diana_angle @ hotmail.com eller ringa på 070- 27 22 411


Med vänliga hälsningar

LusScrapparna genom Diana Angle


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0