Lokal tävling hos MAZZARIN för vuxna och barn‏

Hej,


De flesta vet vid det här laget att det scrappas en hel del i vår lilla stad Kristinehamn med omnejd (Karlskoga, Gullspång m fl) Därför tyckte vi att det äntligen var dags för en tävling som bara vänder sig till Er som bor inom en radie av max 40km från centrala Kristinehamn.


Hoppas att Ni tycker detta skall bli lika kul som vi. Välj vilken skiss (se nedan), LO eller kort eller varför inte tävla i både korttävlingen och Lo-tävlingen. Vi har dessutom delat in tävlingen i vuxen och barnklass. Barnklassen är för scrappare från 5-12 år. Vuxenklass 13 år och äldre.


  1. Följ skiss/erna nedan. Angivna mått MÅSTE hållas men skissen kan vändas och vridas hur Ni vill. LO:n eller kortet behöver inte vara kvadratiska. Alsterns totala mått bestämmer Du.
  2. Bidragen skickas till [email protected] och bilderna ska vara i jpg-format. Ditt namn + LOKALT + vuxenklass eller barnklass skall skrivas i meddelanderutan.
  3. Senast den 28 februari, 2009 kl 00.00 behöver vi Ditt/Dina bidrag för att Du ska kvalificera Dig i tävlingen. En bekräftelse från oss kommer inom 24 timmar.
  4. Vinnare/vinnarna kommer att presenteras på vår blogg med motivering lördagen den 7 mars (då vi även firar 2 års jubileum). Vi kommer att lägga upp bidragen löpande på vår blogg. Juryn består av MAZZARINs personal och inspirationsteam
  5. 4 st presentkort på 150:- vardera ligger i vinstkorgen

LYCKA TILL!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0