Nyhetsbrev vecka 36

Ännu en vecka har passerat i rasande tempo. Under veckan har fått in helt underbara dekorgummi i sju olika glittriga färger, mums och paperstack från Webster Page i två olika utformande mm. Kolla in under nyheter vecka 36 vad som erbjuds. En hel del av Quickutz juldies har kommit in till vår fysiska butik. Vi lägger in dem i vår webbutik så fort vi har bilder att bifoga. Det är nackdelen med att vara först, inte ens Quickutz har släppt dem på sin officiella hemsida.

 

På lördag är det scrapbookingloppis i butiken med start kl 10.00. Det har kommit in allt från Cuttlebugmaskiner, Magnoliastämplar, punchar till papper. Så skynda fynda! OBS! Att det tyvärr inte finns plats i vårt pysselcafé för pyssel under denna dag.

 

På lördag är det också Nationella Quickutzdagen och istället för rabatt på Quickutz produkter som finns i butik får Ni nu tillfälle att förbeställa från produkter som ännu inte släppts på den svenska marknaden. Passa på och spara 15% på ordinariepriser.

 

Nästa vecka närmare bestämt, lördagen den 12 september är pysselcafét bokat mellan 10.30-13.00 för en grupp som ska lära sig göra smycken så tyvärr, ni som planerat att komma och pyssla är hjärligt välkomna efter kl 13.00.

 

I vårt förra nyhetsbrev efterlyste vi alster som ni gjort av material som köpts hos MAZZARIN. I nästa vecka presenterar vi den första. Så håll utkik i vår blogg där som vanligt våra duktiga inspiratörer presenterar sina fina alster.

 

Till sist vill jag nämna att Lisa Lagerberg som arbetade hos oss 2007-08 är åter efter ett 10-månaders långt äventyr i London. Välkommen tillbaka! En presentation av Lisa kommer inom kort på vår blogg

 

Till nästa gång. Ha det så bra.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0