Nyhetsbrev vecka 38

Hej på er alla,

 

Ibland så har man inte så mycket att säga men mycket kan ha hänt ändå. Därför rekommendar jag er att besöka www.mazzarin.se för att där gå vidare till nyheter 38.Vi har haft fullt upp med att packa upp ur kartonger, placera snyggt i vår butik och lägga ut i vår webbutik för att så snabbt som möjligt erbjuda er superfärska nyheter från bl.a Basic Grey, Inkido m fl. I vår fysiska butik finns det naturligtvis ännu fler nyheter så som styrolitkulor i alla storlekar, textilfärg, tvålmassa och mycket mer.

 

Imorgon fredag den 18 september har vi en aktivitet som förhoppningsvis ska intressera våra yngre kunder. Anja Ek och Annica Nilsson finns hos oss mellan 16-17.30 för att signera deras första bok som handlar om Jobbman www.jobbman.nu . Dagen till ära erbjuder de ett introduktionserbjudande, 95:- (ord.pris 125:- ). Det finns även målarbok att köpa till för 25:-. Vid köp av bok och målarbok så bjuder MAZZARIN på en ask kritor att ta med hem (gäller de 40 första). Välkomna!

 

Glöm inte att anmäla er till MAZZARINS kurser i höst. Vår första kurs håller vi den 29 september i Scrapbooking för nybörjare, det finns ett fåtal platser kvar. Läs mer om vad vi hittar på i höst genom att klicka aktivitetskalender .

 

Till nästa vecka ha det så bra önskar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0