Nyhetsbrev vecka 31

Imorgon onsdag den 4 augusti bjuder MAZZARIN till gratis prova på aktiviteter med bl.a färgläggning av stämplar, ulltovning och Encaustic Art (måla vax med hjälp av ett strykjärn). Vi börjar kl 12.00 och håller på till kl 18.00. Ingen föranmälan. Välkomna!

 

Vi fyller på våra Vilda Stamps stämplar. Redan imorgon kommer de till butik och förhoppningsvis kommer även COPIC-pennorna som vi beställt. Håll utkik under nyheter vecka 31. Missa inte alla våra pysselpaket för de mindre barnen. Perfekta som att ge bort som present då de håller hög kvalitet och har ett bra pris.

 

På torsdag går startskottet för MAZZARINs första Scrapmara som nu är fullbokad. Det ska bli så kul att vara tillsammans med så många scrapsugna tjejer under en hel dag. Extra roligt är att maran äger rum i butiken under butikstid så att MAZZARINs kunder kan få en titt på hur mycket vi kommer att skapa och hur roligt man har när man pysslar tillsammans. Ni kommer att kunna följa  MAZZARIN på FACEBOOK och lite senare på vår blogg.

 

Om exakt en månad så packar vi ner butiken igen och åker till underbart trevliga Kort & Scrapbookingmässa i Avesta. Vi stänger kl 15.00 på fredagen den 3 september och har helt stängt lördagen den 4 september. I samband med mässan anordnas en pysselträff som arrangera utmaningar både under lördag och söndagen.

 

Vi tjuvstartar en REA imorgon. 50% på alla stämplar från Stampsmith (ej Elvismotiv). Gäller endast vår fysiska butik tom 7 augusti.

 

Ha det så bra så länge.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inpirationsteam

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0