Nyhetsbrev vecka 33

Full rulle i butiken under hela juli och så här långt in i augusti. Jättekul tycker vi med tanke på att vår högsäsong ligger framför oss. En jättebra start med andra ord. En annan bra grej vi hade för ett par veckor sedan var MAZZARINs första scrapmara. Vilken succe! Ännu en scrapmara är inplanerad bland många andra aktiviteter under hösten. Läs mer om höstens aktiviteter

 

Nytt hos MAZZARIN är att vi numera har ett stort sortiment att Vilda Stamps och COPIC pennor www.mazzarin.se . COPIClagret bygger vi på efterhand. På väg in är vår tredje USA-order för i år. Massor med bl.a scrapbookingpapper med temat JUL. Känns lite tidigt för många men många av er har väntat läääänge.

 

Förhoppningsvis har vi produkterna innan vi beger oss till Kort och Scrapmässa i Avesta som för första gången arrangerar denna trevliga mässa på hösten. Nytt i Avesta jämfört med tidigare mässor är att vi utställare står för vars en tävling/utmaning under lördag- eller söndagen. MAZZARIN kommer att hålla i en skisstävling med lite regler att hålla sig till. Diana Angle MAZZARINs inspiratör står för skapandet av skissen. Med anledning av mässan stänger vi kl 16.00 på fredagen den 3 september och har helt stängt på lördagen den 3 september. Om du vill läsa mer om mässan och hur man anmäer sig till träffen, klicka http://kortochscrapmassa.blogspot.com/

 

MAZZARIN kommer att delta i ytterligare 3 mässor under hösten. Vi rekommenderar innan ni besöker oss att gå in och läs våra öppettider .

 

Imorgon torsdag den 19 augusti kommer Panduro HOBBYs 2010-11 katalog. Välkomna ner till oss i butiken och hämta ditt personliga exemplar. Som vanligt har vi ett erbjudande vid er första förbeställning.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inpirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0