Kort med stänk

Här kommer ett underbart och kanske annorlunda kort från Sofia!
Temat är förstås kärlek!

Material:
Bazzill swiss dot
Akvarellpapper
Akvarellfärg Winsor & Newton (färgen heter: Quinacridone Magenta)
Handskriven text
Detaljer med Diamond Glaze
Hjärtstämpel fr Octoberstamps
Stämpelfärg  Fluid Chalk; "Lime pastel"
Prickigt band
Utklippt hjärta som schablon
Limprodukter från Glue Dots

Du är så söt när du sover

Det är Elin som gjort den här fina layouten på sonen Sixten när han sover.Material:
Rosa prickbazill
Making memories "pappersfransare"
Basic Grey Sugar Rush "Bottle caps"
Metallstjärna
Organza prickband
American Crafts thickers "Daiquiri"
Inkssentials minimister
Scotch "Strong n precise"
Distress Ink "Peeled paint"
Limprodukter från Glue Dots

Tack

Ett tackkort är alltid bra att ha, man vet aldrig när man behöver det! Läckert motiv från Stampsmith! Det är Diana som har gjort kortet.Material:
Brun cardstock
Fancy Pants, Vintage Valentine "My hearts desire"
Röd stämpeldyna
Brads
Fluid chalk, dark brown
Alfabet central park från Quickutz
Miniklädnypa
Stämpel från Stampsmith

Inspiratörsträff 20 feb

Lagom till nästa inspiratörströff kommer lite bilder från förra träffen! Den 20 februari träffades några av inspiratörerna på Mazzarin för en inspirerande dag! Med på träffen var Susanne, Diana, Elin, Johanna, Indika, Sofia och på slutet även Maria-Therese!
Trots att kameran var med så kom den bara fram en kort stund.. Mycket blev gjort och det är alltid trevligt att träffas och prata!

Johanna gjorde en layout! Susanne blev tillfällig barnvakt åt lilla Wilma, Indikas då 6 v gamla dotter ♥

Sofia gjorde bland annat en namnskylt till mässan till helgen!


Indika passade på att pyssla när det fanns många villiga barnvakter i närheten!

Ha den äran

Ett litet, men ack så sött kort från Sofia bjuder vi på idag! Passar bra på alla möjliga bemärkelsedagar tycker vi!Material:
Turkos cardstock
Utstansad retroblomma i papper från Basic Grey - Eskimo Kisses
Stämpel med prickar från Hein Design
Typsnitt på text - Impact Label
Svart tuschpenna
Limprodukter från Glue Dots

Nyheter vecka 11

Den här veckan har vi ett litet glapp i nyhetsflödet, men förra veckan hade vi glädjen att ha Cuttlebug till försäljning igen! Och nu är det det nya rosa versionen!
För 1050 kr är den din! Maxfrakt 39 kr i webbutiken! Välkommen!


Nyhetsbrev vecka 11

Hej på er alla,

 

Ännu en mässa är avslutad och vi var trötta, glada och mycket nöjda med både Svensk Scrapbookings arrangemang, alla härliga möten med er kunder och att vi hade en bra försäljning. Gå gärna in på vår blogg där Diana har lagt in flera bilder från mässan. MAZZARIN deltog även i träffen som arrangerades, våra inspiratörer turades om att pyssla och hjälpa till i montern. Stort grattis till Agneta och Elin som lyckades vinna 3:e pris i två av korttävlingarna, mer om detta på vår blogg inom kort.

 

I tisdags (16 mars) arrangerade vi en kundkväll under temat Skapa enkelt Shabby Chicstilen i samarbete med Karin Linnea Inredning www.karinlinnea.se . Oj, oj, oj vad roligt Eva-Lena (från Karin-Linnea inredning) och jag hade och det verkade som om alla ni inrednings- och pysselsugna tjejer (25st) som kom denna kväll blev ordentlig inspirerade. Vi återkommer med all säkerhet med en ny kväll i höst. Stort tack till min kära vän Annika som kom och erbjöd sin hjälp med att koka kaffe och servera fika. Det hade gått utan dig men ack vilken kaos det hade varit.

 

OBS! En nyinsatt smyckestillverkningskurs för nybörjare och etablerade smyckestillverkare är inlagd den 17 april, kl 10.30-14.00. Mer information kommer inom kort men om du är säker redan nu att du vill gå, anmäl dig då genom att maila info@mazzarin.se

 

Under vecka 9 (sportlovet) hade vi full rulle med scrappande ungdomar. Vi kommer därför att erbjuda denna aktivitet igen under påsklovet. Gå in här för att läsa mer.

 

Om ca 2 veckor kommer vi att presentera underbara stämplar från INKADINKADO med blommor, fjärilar, trollsländor, gamla texter, decoupagepapper med gamla vykortstexter och mycket annat. Håll koll på www.mazzarin.se

 

Imorgon (fredag) hoppas vi att vi får in en del av Basic Greys nya pappersserie. Idag har det kommit in ännu mer påskpysselsatser, pappaskar och canvasramar bl.a. Dessa produkter presenterar vi inte i vår webshop utan endast i vår fysiska butik.

 

Ni som var med på kundkvällen, en litet påminnelse. Innan imorgon (fredag) kl 15.00 behöver jag era förbeställningar för att rabatterbjudandet ska gälla. Välkomna!

 

Till nästa gång. Ha det så bra.

 

Bästa hälsningar önskar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Rock n Roll

Diana har gjort det här kortet med en av de nya stämplarna från Stampsmith. Jimi stämplades med tre olika dynor för att få lite tuff effekt.Material:
Röd, brun och rosa cardstock
Ljusrosa, cerise och röd stämpeldyna
Minimister
Röd färg
Alfabet Moonlight från Quickutz
Journalingpenna
Stämpel liten Jimi Hendrix från Stampsmith
Limprodukter från Glue Dots

Svensk scrapbooking mässa 6-7 mars

Den 6-7 mars anordnade Svensk scrapbooking mässa i Karlstad! Mazzarin Knep & Knåp var förstås på plats tillsammans med tretton andra utställare! En superkul och väl anordnad mässa och träff! TACK till arrangörer och kunder för en superkul helg!

Här kommer lite bilder från mässan och träffen som pågick på samma gång!

Här har vi inte hunnit plocka upp allt på stämpelväggen, men snyggt blev det när det var färdigt!


Rymlig och bra monter!


Thickers i massor! Och givetvis en skylt, så alla vet vilka vi är!


Laddad butiksägarinna Susanne!


Nu har mässan öppnat!


Under mässan hölls föreläsningar bland annat i Scrapbooking för nybörjare! Där fick man lära sig smått och gott!


Tre glada medhjälpare!


Sofias glada vimplar pyntade montern!


Än en gång, TACK för en lyckad helg!
Vi ses snart igen!

Nyhetsbrev vecka 10

Hej på er alla,

 

Efter en mycket lyckad mässa och träff i Karlstad i helgen har vi nu kommit i ordning men är  lite trötta. Tack alla ni trevliga och positiva besökare som vi träffade under dagarna två och extra tack alla ni som hade överseende med att vi stängde tidigare i fredags och hade helt stängt lördags. Mässor och träffar genererar massor med ideér och ger mer energi. Under en tid så har Ni våra kunder efterlyst tävlingar och utmaningar i vår blogg. Inom kort kommer vi att börja med denna typ av aktiviteter igen. Under Svensk Scrapbookings mässa och träff i helgen fick jag flera uppslag men jag tar gärna emot fler. Maila gärna in ditt/dina förslag till info@mazzarin.se

 

Butiken är nu öppen som vanligt och vi har redan börjat planera för Kort & Scrapbookingmässa Avesta 24 - 25 april med träff. Ni kan läsa mer här . Vi återkommer naturligtvis med mer information ju närmre vi kommer den 24 april.

 

Lite nyheter har anlänt, Vi hade hoppats att de redan skulle komma i förra veckan men väntar man på något gott så..... Välkommen in till nyheter vecka 10 vi fyller på med fler nyheter under morgondagen.

 

Nästa vecka, på tisdag den 16 mars arrangerar MAZZARIN en kundkväll i samarbete med Karin Linnea Inredning. Om du är intresserad av att med enkla medel skapa Shabby Chic stilen så skynda och anmäl dig till denna kväll. Redan nu är 15 anmälda men vi gör gärna plats för fler. Vi startar kl 18.00 och avslutar ca 19.30. Kostnad: 50:-, fika inkl. Inför denna kväll har vi tagit hem färgen Traditional Art Paint med ett riktigt bra pris på 29:-/flaska. Färgerna är anpassade för kvällens tema, rosa, svart, vitt, antikvitt, grått i olika nyanser. 10% på alla köp och/eller förbeställningar erbjuds under kvällen (gäller ej papper eller redan rabatterade produkter).

 

Välkommen in till oss i Kristinehamn eller på www.mazzarin.se

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Svensk scrapbooking mässa

Vår inspiratör Elin blev intervjuad av Värmland Folkblad på mässan/pysselträffen i helgen!
Här kan ni läsa den artikeln!

Och här är en liten film från mässan i väntan på våra bilder som förhoppningsvis kommer upp här i bloggen senare i veckan!

Kort med hjärtan

Så där ja! Då var årets första mässa avklarad! Tack till arrangörer, kunder och alla inblandade för en superkul helg i Karlstad! Bilder kommer inom kort!Elin har skapat! Det här kortet behöver ingen liten textrad, budskapet framgår ändå! Passar till alla möjliga tillfällen!

Material:
Röd prickbazill
Scotch "Strong n precise"
Journalingpenna
Fancypants Vintage valentine "Will you"
Limprodukter från Glue Dots

En ljuskälla

Vår kund Elisabeth Andersson har gjort denna fina ljuskälla! Grunden är pilkrans från Panduro och runt den är en ljusslinga från Ikea! Så enkelt, men så snyggt!

Tack för att vi fick visa!

RSS 2.0