Nyheter vecka 4

Den här veckans nyhetskategori har fokus på stämplar! Vi har fått in en hel drös ljuvliga stämplar från Stampsmith! Välkomna in och kika!

Arken är i A4-storlek och kostar 259 kr/ark.
Se och njut! Det enda som är jobbigt är att bestämma vilka som ska få följa med hem!Den här rosbakgrunden mäter 9x9 cm och kostar 82 kr/st.


Vi har också fått in påfyllning av de äldre stämplarna från Stampsmith, bland annat Elvisstämpeln som sålde slut direkt förra gången. Så kika in hos oss och lägg din beställning redan idag!

Nyhetsbrev vecka 4

Hej på er alla,

 

Då jag mitt smarthuvud lyckades slänga hela mappen nyheter vecka 3 i samband med förra nyhetsbrevet så har jag valt att lägga med dem även under denna. Förra veckans nyheter kommer nog att trivas ypperligt tillsammans med bl.a Michael Jackson och Elvis Presley. Ja visst, en något försenad leverans från Stampsmith har änligen kommit. Förrutom kungar av rock och pop så finns det nu helt fanstastiska stämplar med rosbakgrund och gamla vykort. Välkommen in och kolla under vecka 4.

 

På smyckesavdelning (vår fysiska butik) har vi fyllt på med pärlor i härliga vårfärger, lås, hattpinnar bl.a i både guld och silver. För de små flickorna har det kommit in fjäderboa i vitt och rosa.

 

Under nästa vecka kommer läckra band i knalliga påskfärger, perfekta till bl a att dekorera godisägg eller påskäggsgodispåsar. Dessa band kommer inte att finnas tillgängliga i webshopen. I nästa vecka hoppas vi också att det kommer papper och stämplar från Inkido. Vi har förberett webshoppen så när vi får leveransen till oss så trycker vi på knappen.

 

Som många vet så pågår just nu CHA-mässan (Craft Hobby Association) i USA och Formex har just avslutats i Stockholm. Detta innebär att nyheterna för våren har just släppts på marknaden. Vi väntar längtansfullt för att ta del av det som erbjuds. MAZZARIN valde att inte resa till Formex i år och lägger istället en USA-order och försöker där hitta lite ovanligare produkter. Vi tar gärna emot tips på produkter från er. Hör av er till info@mazzarin.se och gärna med länkar. Senast den 6 februari behöver vi ditt mail. En av er kommer att vinna ett presentkort på 150:- så glöm inte att uppge din adress i ert mail. Vinnaren och dess förslag kommer även att läggas ut i vår blogg

 

Det var allt för denna gång.

 

Vi önskar er alla en riktigt bra helg.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kärlekskort

Ett kort till Alla hjärtans dag kanske? Diana tänkte så i alla fall!Material:
Rosa cardstock
Fancy Pants, Vintage Valentine "My funny valentine", "My hearts desire"
Chipboardhjärta, Panduro
Röd färg
Journalingpenna, brun
Kantstans från Fiskars
Fluid chalk creamy brown
Självhäftande halvpärlor
Limprodukter från Glue Dots

Tårtbit

Diana har gjort en läcker liten tårtbit. Om man vill kan man lämna en öppning och då går det att lägga en liten present i om man vill!Material:
Mörkbrun cardstock
Basic grey, Nook & Pantry "Chocolate mousse" "Bundt pan"
Brad
Blommor från YouDo
Journalingpenna, brun
Fluid chalk, creamy brown
Kantstans från Fiskars
Limprodukter från Glue Dots

Nyhetsbrev vecka 3

Hej på er alla,

 

Efter ca en veckas semester är det åter öppet som vanligt i vår webbutik och i vår fysiska butik i Kristinehamn. OBS! Att vi har stängt på måndagar framöver. Alla webordrar har vi börjat behandla men har ett fåtal kvar att skicka iväg på tisdag i nästa vecka.

 

Om man kollar in under nyheter vecka 3  så skulle man inte kunna tro att vi varit lediga alls. Vi planerade väl och lade en hel del ordar innan vi åkte för att vi skulle kunna börja första dagen med att packa upp både gamla godingar men även mycket nytt. Förrutom det ni finner under vecka 3 har det även kommit in påskpysselsatser, äggkoppar i trä som kan dekoreras med färg och eller decoupage, pappaskar i fler olika former och storlekar, zinkhinkar i set om 3 för 119:- och mycket, mycket mer. Vi försöker nu att lägga julen bakom oss och ser fram emot våren. Vårt skyltfönster kommer tyvärr att leva kvar ett tag till (julen varar väl ända till påska...:) . Vi kommer att skylta om först vecka 6 då flera av våra tänka skyltprodukter har blivit restnoterade men vi lovar att det kommer att vara vårkänsla i varje fall hos MAZZARIN när omskyltningen är gjord.

 

Kurser under våren provar vi nu i ett nytt koncept. Istället för en kurskväll under en vardagskväll så lägger vi kurserna på lördagar under butikstid istället. Vi höjer inte kursavgiften denna termin utan sänker den istället med ca 120:- beroende vilken kurs det är frågan om. Ta en titt i vår aktivitetskalender och se vad som är på gång just nu. Vi lägger till aktiviter eftersom så kolla med jämna mellanrum så att du inte missar något.

 

Pysselkalasen har verkligen tagit fart. Tjejerna har verkligen jätteroligt när de skapar tillsammans med sina kompisar med hjälp av alla papper, dekorationer, band och mycket, mycket mer som ingår när man bokar kalas/party eller träff  på MAZZARIN. Läs mer hur detta går till här 

 

Vår REA fortsätter och det som inte har sålts denna vecka sänker vi priset på ytterligare. Vi tar bort 20:- kategorin och lägger över de produkterna i 10:- korgen, 10:- kategorin  i 5:- korgen. Det som tidigare var rabatterat med 50% är nu 60%. Ni som har varit inne tidigare och fyndat kan även nu göra nya fynd då vi fyllt på med ytterligare varor.

 

I veckan som gick kom Panduro HOBBY ut med sin vårkatalog och vi har som vanligt laddat upp med kataloger i butiken . Välkommen in och hämta ditt personliga exemplar. Vi erbjuder  10% rabatt på din första förbeställning från denna nya katalog (gäller vid upphämnting av varor i vår fysiska butik).

 

För er som är sugen på nya papper som inte hör julen till så väntar vi in lite nytt inom snar framtid och även rykande färska stämplar från Inkido.

 

Till nästa gång. Ha det så bra och glöm inte att boka in 6-7 mars i Karlstad. Läs mer om årets ScrapEvent  här

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Nyheter vecka 3

Den här veckan är nyhetskategorin sprängfylld! Så om du vill se alla härliga produkter är det bäst att kika i webbutiken, eller hälsa på oss i Kristinehamn!

Här kommer ett urval av nyheterna!

Brads i många fina färger från Inkido kostar 42 kr/förpackning.
 

Denna fina stämpel från Inkido kostar 58 kr/st.


Den här stämpeln är också från Inkido, priset är 58 kr/st.


Den här fina stämpeln kostar 80 kr/st.


Påfyllning av prickiga organzaband finns nu inne i många färger. De kostar 7 kr/meter.
 

Rosor i 10-pack finns inne i olika färger. Priset är 20 kr.


Många olika thickers från American crafts finns åter inne i alla möjliga färger, former och material. Priserna är från 53 kr/förpackning.


Ännu fler färger av embossingpulver från Inkido har kommit in under veckan. Priset är 49 kr/burk och här har ni några exempel på färgerna.
Det var allt för den här gången! Vi ses!

Grattiskort

Det här fina grattiskortet har Sofia gjort. Hon har doodlat olika mönster med en tunn svart journalingpenna.Här ser man också överdelen på kortet där hon använt en kantpunch som mall och sedan färgat in kortet med stämpelfärg.


Material:
Ljusrosa kartongpapper
Webster's pages papper
Grattisstämpel från Inkido
Versa colordyna
Fluid chalk
Kanstans
Embossingpulver clear
Organzaband

Älskade lilla busunge

Eva-Lotta har gjort denna layout med lite härlig retrokänsla.
Var inte rädd för att blanda olika mönster, se bara så fint det blir!Material:
Diverse äldre papper (Mazzarin, Panduro)
Knappar
Embossingpulver turkos
Edge Scraper
Blomstans retroflower
Limprodukter från Glue Dots

Önskelista 2009

Ett sätt att komma ihåg önskelistan för en viss jul efteråt är helt enkelt att scrappa den!
Diana har gjort det enkelt för sig och skrivit sakerna med DYMO.Julkulan har blivit målad med röd akrylfärg och har sedan fått lite embossingpulver i silver.


Material:
Svart och vit cardstock
Inkidopapper, Scrap 24:12 "Grön"
Making memories, Mistletoe "Icon dot"
Embossingpulver, silver
Akrylfärg
Minimister och färg
Satinband
Brads
DYMO
Journalingpenna, svart
Limprodukter från Glue Dots

Docksäng

Vår kund Eva Wernersson har med tyger från Panduro gjort ett fint bäddset till denna docksäng!
Tack för att vi fick visa din kreativitet!


Stor grattistag

Här har Sofia gjort en stor grattistag. Den kan användas som ett kort, eller helt enkelt fästas på ett paket!Embossat med olika pulver.


Material:
Basic grey, Eskimo kisses
Stämplar från Inkido
Versa color stämpeldyna
Embossingpulver clear
Organzaband
Långt kuvert

Etsningskräm och embossing

En av våra kunder hade för ett tag sedan ett projekt hon skulle prova. Med hjälp av embossingpulver skulle man kunna få stämpelmotiv på sina alster med etchall!

Så här blev Therese Welins fina glasburk, och här på hennes egen blogg kan du läsa hur hon gjorde.


Love Love Love

Eva-Lotta har gjort denna härliga layout! Typsnittet är utskrivet från datorn.Material:
Svart och vit cardstock
Basic grey, Offbeat
Knappar
Kanstans från Fiskars
Limprodukter från Glue Dots

Nyhetsbrev vecka 1

Hej på er alla,

 

Först vill vill önska er alla en riktigt god fortsättning och hoppas att ni alla har haft sköna och avkopplande helger. Här i Kristinehamn är det just nu -24 grader och jag njuter inte. Det är verkligen kallt, usch!. Vet inte om jag någonsin upplevt något liknande, jag är som många av er vet från Malmö och där ligger temperaturen just nu på ca -10. Nog om väder.

 

Som vi redan meddelat har vi numera stängt på måndagar med början i förra veckan. I nästa vecka kommer vi dessutom ha stängt fr o m onsdagen den 14 januari t o m onsdagen den 20 januari. Vi kommer alltså att vara lediga i en hel vecka och det ska bli så skönt att få ladda batterierna för vad som komma skall under våren. I mars medverkar vi i Svensk Scrapbookings mässa och träff i Karlstad, närmare bestämt 6-7 mars. Läs mer om detta i vad jag tror blir årets Scrap Happening på www.mazzarin.se . Vi lär återkomma med mer information angående detta ju närmare vi kommer den 6 mars. Senare i vår bär det återigen till Avesta, men mer om denna mässa och träff lite längre fram.

 

För att fira vår ledighet så har vi i vår fysiska butik dukat fram på halva vårt butiksbord en härlig rea med 50% på massor med varor och uttöver det har vi 5:-, 10:- 20:- korgar med massor med pysselgodis. I webbutiken erbjuder vi just nu fraktfritt (gäller fr.o. m 8 jan t.o.m 20 jan, 2010), gäller inte vid beställning av papper. Vi kommer att behandla ordar i turrordning med början den 21 januari.

 

Efter vår ledighet kommer vi att bl.a presentera fler fotostämplar från Stampsmith, en del är favorit i repris men även flera nyheter. Så grattis alla ni som har väntat på Elvis stämplar. Jag lovar, nu är det på gång. Håll utkik under nyheter på www.mazzarin.se .

 

Panduro HOBBY ger ut sin vårkatalog i nästa vecka. Vi kommer att erbjuda er som beställer ur Panduros vårkatalog genom MAZZARIN en rabatt på 10% om beställningar kommer in till oss senast den 21 januari på info@mazzarin.se. Uppge artikelnummer, antal, varubeskivning, pris, namn och telefonnummer. Som vanligt fraktfritt vid avhämtning i vår butik i Kristinehamn.

 

Till nästa gång, ha det så bra i denna vargavinter.

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationteam

 


REA i fysiska butiken

 

Snart är det ledigt i dagarna åtta och det firar vi med REA

5:-, 10:-, 20:-

50%
på massor med varor.
(gäller endast vår fysiska butik)

Välkomna!


Svensk scrapbooking, mässa i Karlstad 6-7 mars

Den 6-7 mars är Mazzarin Knep & Knåp med som utställare på Svensk Scrapbookings mässa i Karlstad! Vi är väldigt förväntansfulla inför detta och planeringen är i full gång!
Läs mer och anmäl dig till pysselträffen som pågår under mässan här.


Grattiskort

Så där ja, nu är vi på andra sidan nyåret! Hoppas ni hade ett bra firande! Nu ska vi se framåt mot det nya pysselåret och hoppas att det blir ännu roligare, mer inspirerande och ytterst kreativt!
Vi på Mazzarin Knep & Knåp ska givetvis göra vårt för att hålla inspirationen igång!

Först ut i år är Sofia som har gjort detta fina grattiskort i ljusrosa! Även om man embossar med genomskinligt pulver syns det och ger en fin effekt. Blommorna har Sofia ritat själv.

Material:
Dotted cardstock från Bazzill
Basic grey, Eskimo kisses
Ljusrosa papper
Punch, retroblomma
Grattisstämpel från Inkido
Svart journalingpenna
Embossingoulver clear
Organzaband
Limprodukter från Glue Dots
Ljusrosa stämpeldyna

RSS 2.0