Nordiska Stämpel & Scrapmässan information


Hej alla,


Nu är vi nästan klara med förberedelserna inför Nordiska Stämpel & Scrapmässan. Vi skulle vilja informera Er alla om att ni finner oss i monter  F0:21, precis vid cafeterian. Demos kommer att ske i vår monter endast med följande tidsschema (som vi hoppas att vi kan hålla)


Lördag

14.00

15.00

16.00

17.00


Söndag

12.00

13.00

14.00

15.00


Vi kommer att dema Crop A Dile Big Bite på olika material och föremål. Crop A Dile Big Bite är ett fantastiskt öljett/hål verktyg. Vi har naturligtvis verktyget med för försäljning med samma låga pris (445.-) som tidigare oavsett höjd dollarkurs.



Dessutom visar vi Sizzix BIGZ. Dessa underbara dies fungerar fantastiskt bra i Cuttlebug och i Big Shot och med nästan obegränsade material. Vi dekorerar olika föremål med bl.a Grungeboard med hjälp av flera av Glue Dots limprodukter. Vi har med ett stort sortiment av Sizzixdies bl.a.



Om Ni önskar Cuttlebug (mässpris 875.-) så går det att beställa på mässan och vi skickar hem dem till Er. Sedvanlig frakt på endast 35:- tillkommer. Kan vara skönt att slippa bära omkring på ett 3-4 kilo stort paket under mässan. Leveranstiden är ca 7 dagar och man betalar hos oss på mässan.  Fyll i formuläret nedan, skriv ut och ta med till oss. För Er som förbeställer tillkommer även en rabatt på 15% på ett köp under mässan (Cuttlebug ej inkluderad).  



Väl mött i Göteborg hoppas vi!


Susanne med personal och inspiratörsteam


Förbeställning Cuttlebug för 875.- , frakt tillkommer på 35.-. Leveranstid ca 7 dagar)

  

___________________________________________________________________-____

Namn:

  

__________________________________________________________________________

Adress:

  

__________________________________________________________________________

Telefon gärna mobil:

  

__________________________________________________________________________

Epost:


Kommentarer
Postat av: Camilla

Fungerar Big Bite på bältes läder? Använder 4mm öljetter och sätter fast ca 200 varje gång med en vanlig öljettång/håltång vilket orsakar blåsor i händerna..

2012-06-28 @ 08:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0