Rosa Bandet-tävling hos Mazzarin!

Oktober är officiell månad för bröstcancer.
Var nionde kvinna drabbas någon gång i livet av bröstcancer. Men även om antalet diagnoser ökar, är det fler kvinnor som överlever sin bröstcancer i dag bland annat tack vare framgångsrik forskning.
Genom att skänka pengar till cancerfonden är man med och gör skillnad!
MAZZARIN Knep & Knåp har skänkt 1000 kr i startbidrag och för varje tävlingsalster som kommer in skänker vi ytterligare 5 kr. Om du vill vara med och skänka något extra i MAZZARINs namn kan du klicka på bannern här på sidan för att komma direkt till vår insamling.

Vi tjuvstartar vår Rosa Bandet-kampanj lite och idag går startskottet för MAZZARIN Knep & Knåps oktobertävling som har temat kvinna/kvinnor.
Reglerna är enkla.
Skapa något utifrån temat kvinna/kvinnor, och ha med minst ett rosa band någonstans på ditt alster. Det behöver inte vara i form av "Rosa Bandet", men ändå ett rosa band.
Alla alster är välkomna dvs, kort, layouter, smycken och altrade alster!

Sista tävlingsdag är den 21 oktober kl 00.00.och du deltar genom att skicka ditt bidrag till [email protected] i jpg format. I meddelanderutan MÅSTE du ange Rosa Bandet - Ditt namn
De alster du skickar in ska vara skapade för denna tävling specifikt och får inte vara visade innan.
Åldersgräns: Ingen

Juryn består av MAZZARINs personal och inspiratörsteam. Vinnaren får äran att pryda vår förstasida på www.mazzarin.se fram till och med 15 november och kommer även att synas på vår blogg. Dessutom lägger vi in vinnarens bidrag på MAZZARINs sida hos www.rosabandet.se
Istället för ett "riktigt" pris så skänker MAZZARIN ytterligare 500:- till Rosa Bandet om antalet tävlingsdeltagare uppgår till minst 30 st.

Kommentarer
Postat av: petraso

jag har skickat in ett kvinnligt bidrag!

2008-10-20 @ 18:31:23
URL: http://petraso.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0