Nyhetsbrev vecka 50

Hej alla,

Det var ett tag sedan som vi skickade nyhetsbrev till er och det beror inte på att vi inte har något att berätta utan endast på den angenäma anledningen att vi har väldigt mycket att göra i vår fysiska butik. Vi anstränger oss till det yttersta att behandla, packa och skicka de webordar som kommer in under rimlig tid. Tack för visad förståelse om det har dröjt någon dag mer än ni förväntat er.

 

Snart är det jul och därefter börjar ett nytt år och med det så gör vi en del förändringar när det gäller våra öppettider. Från och med den 1 januari kommer vi att ha stängt på måndagar. Anledningen till att vi gör denna förändringen är att vi under 2010 har fått möjligheten att delta i fler mässor än tidigare år (mer info angående dessa mässor kommer inom kort). Förutom det faktum att det är en komplimang att bli inbjuden till dessa mässor så ger det oss möjligheten att träffa er kunder som inte har möjlighet att uppleva MAZZARIN i Kristinehamn. Det är alltså en stor möjlighet för oss att marknadsföra MAZZARIN utanför Kristinehamn.

För att kompensera denna extra arbetsinsats som krävs före, under och efter dessa mässor har vi kommit fram till att en dag i veckan behöver ägnas åt återhämtning och administration. Vi hoppas att detta inte kommer att påverka er i negativ mening och att ni även i framtiden ska känna förtroende för MAZZARIN.

OBS! Att vi håller helt stängt fr.o.m 13 januari t.o.m 20 januari. Webordar som inkommer under denna tid kommer att behandlas i turordning fr.o.m den 21 januari.

 

Till sist välkomnar vi er alla till  vecka 50 där vi kan presenterar flera nyheter, bl.a två nya Fluid Chalks färger.

 

Om vi inte hörs innan så önskar vi er alla en rikigt god jul och gott nytt år.

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0