Nyhetsbrev februari

Hej alla,


Alldeles snart är sportlovet slut och vi kan konstatera att vi har haft en del att göra med att hålla kurser i scrapbooking för skollediga ungdomar. Hela 7 pass av 10 har varit fullbokade, fantastiskt! Det har varit otroligt kul och lärorikt för både mig och för kursdelagarna. Som vanligt har kreativiteten sprudlat men man har också fått tänka igenom vad man velat förmedla med sina bilder i både vad gäller färgval-, form- och text. Mer om detta kommer inom kort på vår blogg. Vi kommer naturligtvis att arrangera fler kurser under fler lov framöver, närmst är under påsklovet. Du kan läsa mer om detta här.  


Nu på lördag är det dags igen för DRÖMSHOPPING i Kristinehamn med chans att vinna hela 50.000:-. Vi och många fler butiker har som vanligt öppet till kl 15.00 på lördagar. Lördagen därpå den 7 mars firar MAZZARIN

2-årsjubileum. Tänk att tiden kan gå så fort!? Välkomna in till oss och våra duktiga inspiratörer som har träff denna dag för att Ni ska få möjlighet att se hur de jobbar med olika alster, och för att svara på Era eventuella frågor. Vi ska naturligvis fira på något annat sätt, men mer berättar vi inte just nu.


Den 10 mars har vi pysselträff i butiken. Ta med Dig valfritt pyssel. Vi dukar fram med ost, kex och annat små och gott. Minst 8 personer måste vi vara och max 10 st. Kostnad 120:-. Anmäl Dig innan.


Sist men inte minst så vill vi påminna om att det är hög tid för Er att avsluta Era eventuella tävlingsbidrag. Sista inlämningsdag är den 28 februari och på lördagen efter den 7 mars utses vinnare/vinnarna. Lycka till!


Bästa hälsningar

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


MAZZARIN

knep & knåp

Spelmansgatan 36a
SE-681 31 Kristinehamn
Phone: +46 550-15800, tel 0550-15800
E:mail: [email protected]

http://www.mazzarin.se/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0