Nyhetsbrev vecka 45

Nu är allt som vanligt igen och vi kan lägga en mycket rolig och lyckad okobermånad bakom oss. Vi hade verkligen batterierna fulladdade inför/under mässan i Karlstad. Som vanligt var det underbart kul att träffa både nya och gamla kunder. I år demade vi embossingpulver med Inkidos underbara julstämplar och vilken succe det var. Tack Agneta för alla demos du höll i MAZZARINs monter. Under veckan efter så återhämtade vi oss något och kastade oss ut i etern till våra leverantörer för att hinna fylla på tomma lager inför mässa i Skövde som var i helgen som gick. Diana och jag var redo 05.00 i lördags morse och packade släpet med van hand. I Skövde öppnades portarna kl 10.00 och vi var redo. Diana demade samma koncept som i Karlstad med bravur. Väl hemma kl 21.00 var vi riktigt slutkörda men oerhört nöjda med en dag med massor av positiva kunder och en mycket välplanerad mässa. Vi kommer gärna igen.

 

Nu är det slutet av en ny vecka och vår fysiska butik är fullmatad med det som hör hösten och julen till. Vi har flera olika modeller av kransar, flera olika vita ljusstakar i trä som man kan använda som dom är, eller om man vill måla dem i önskad färg och mönster med hobbylack så går det bra. Massor med julpysselsatser från Panduro, ännu fler stämplar från Inkido, och på väg in är ett embossingpulver som heter choklad-glitter!. En del hittar du under nyheter vecka 45 där vi även kan erbjuda Retroblomman i olika storlekar från EK Success. Vi lägger in nyheter så fort vi hinner så besök www.mazzarin.se lite då och då så att du inte missar något. Ännu en pysseltidning finns nu i handeln och det är andra numret av 101 nya idéer, utgiven av Allt i hemmet. Deras första nummer var helt underbar och denna är likaså. Massor med härligt julpyssel för stora som små och flera bra julklappstips som man kan göra själv. Det mesta har vi hemma i vår fysiska butik eller tar vi ta hem till er på ca 1 vecka och utan frakt.

 

I veckan hade vi vår första fullbokade julkortskväll, nästa tillfälle är den 17 november och den sista för i år är den 8 december. Vi har endast ett fåtal platser kvar på dessa kvällar.  Vi vill redan nu även göra lite reklam för vår nästa kundkväll som är den 1 december. Då kommer vi att försöka  inspirera er att göra egna kransar  för dukning och/eller dörrar med hjälp av mossa, band, pärlor och mycket annat roligt. Kvällen är kostnadsfri men har ett begränsat antal platser, läs mer här

 

Glöm inte bort att det är fars-dag på söndag och ett egettillverkat kort är alltid uppskattat.

 

Till sist vill jag hälsa Sofia Källvik Sjöstedt hjärtligt välkommen till inspirationsteamet. Sofia pysslar gärna med flera olika material. När hon gör sina egna kort så ritar hon ofta egna kompletterande motiv. En mer detaljerad presentation hittar du inom kort i vår blogg .

 

Ha en skön vecka önskar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0