Kundkväll tisdag 13 oktober 18.00-19.30

Den 13 oktober är det kundkväll i butiken i Kristinehamn! Under höstens kundkvällar kommer ni få ta del av olika nya produkter, eller nya tekniker. Det kan egentligen vara lite blandat som visas under dessa kvällar, men information kommer i aktivitetskalendern och via anslag i butiken.

Först ut är en kväll med ljus, och jul! Så här står det på hemsidan!
Hoppas vi ses!



Redan under tidig kväll så har mörkret nu infunnits sig och det är den tiden som de flesta av oss myser till det hemma med bl.a ljus i olika former. Det kan vara antikljus i ljusstakar från något loppisfynd eller blockljus på ett fat osv. Vi tyckte därför det vore passande att bjuda in Marie Andersson, säljare av PartyLites produkter www.partylite.com.
Under ca en halvtimme berättar Maria om dessa högkvalitetsljus som erbjuds i en oändlig variation av färger och lika många dofter. Därefter kommer MAZZARIN visa hur man enkelt kan dekorera ljus så att de passar in just i det speciella rummet, till den speciella dukningen eller dekorera och paketera ljus för att ge bort i gåva. Sist under kvällen visar MAZZARIN hur du mycket enkelt och billigt kan göra dina egna personliga julkort.

Kvällen är kostnadsfri men vi kommer att ha flera erbjudanden som är relaterade till kvällens tema. Självklart kan du beställa produkter direkt av Marie på plats. Tyvärr har vi ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Välkommen med din anmälan till [email protected] innan den 10 oktober.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0