Nyhetsbrev MAZZARIN vecka 14 med Utmaning

MAZZARINs Utmaning April í samarbete med Kristinehamns Turistbyrå

Bakgrund: Just nu pågår ett projekt med att stärka Kristinehamn och Värmlands position på Sverigekartan. Själv är jag delaktig i en liten, liten del av detta stora projekt. Under ett av dessa möten kom min idé att samarbeta med Kristinehamns Turistbyrå. Jag har länge tänkt att det hade varit kul att skapa en ”pysselutställning” på annat ställe än hos oss på MAZZARIN. Anledningen till det är en önskan att nå ut till andra som normalt inte söker sig till en pysselbutik eller besöker alla nischade bloggar. Kortfattat – att uttöka kännedomen för vad pyssel är för den som kanske inte vill/kan/vet hur mycket man kan göra själv.

 

Uppdrag: Skapa något som du kan koppla till temat ”Varför Kristinehamn?”. Vi har alla olika anledningar att välja Kristinehamn, som bostadsort, semestermål, sommargäst osv. Varför uppskattar just du Kristinehamn? Du kan skapa vad du känner för. Det kan vara ett smycke, en layout (albumsida), något tovat, en inredningsdetalj, en hälsning i form av ett kort osv. För att hjälpa dig lite på traven har Kristinehamns Turistbyrå tagit fram bilder som ligger på vår blogg och hos MAZZARIN på Facebook www.facebook.com . Man kan även betänka Kristinehamns vision för ännu mer inspiration.

 

” Kristinehamn är en livskraftig kommun, där ett ökat antal barnfamiljer ger en bra åldersstruktur, där ett växande och differentierat näringsliv ger mångfald och trygghet och där kultur, natur och skärgård attraherar allt fler”

 

Utställning: Alla bidrag kommer att presenteras på Kristinehamns Turistbyrå mellan

den 1 maj - 15juni. Vissa bidrag kommer eventuellt att hänga under hela sommaren. Turistbyrån avgör vilka. Anledning till att alla alster inte kan hänga kvar är att man planerar en fotoutställning under resten av sommaren.

 

Inlämningstider: Fysiska alster + 1 fotografi av alster i jgp-format ska vara oss tillhanda senast den 29 april kl 00.00.

Fotografiet kan läggas in direkt hos MAZZARIN på Facebook under ”Bidrag April Varför Kristinehamn?” , men även skickas till [email protected] för att bilden ska komma in i MAZZARINS blogg. OBS! Namnge ditt mail med namn, hemort och namnet på ditt alster. MAZZARIN förbehåller sig rätten att fritt publicera bilderna inom olika medier om så skulle bli aktuellt.

 

Alsterna skickas eller lämnas till (ingen fraktersättning utgår. Porto för eventuell retur ska skickas med):

Adress:

MAZZARIN

Spelmansgatan 36a

681 31 Kristinehamn

Märk din försändelse med ”Varför Kristinehamn”

 

Vi,  Kristinehamns Turistbyrå och MAZZARIN hoppas att Ni alla tycker detta är en kul idé och hänger på denna utmaning. LYCKA TILL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0