Nyhetsbrev vecka 13

Hej på er all,

 

Detta har varit en revolutionerande vecka i varje fall för mig. MAZZARIN har nämligen gått med i www.facebook.com. Visst är jag mossig som inte gjort det tidigare tänker säkert många av er. Flera av er har kommenterat det på just Facebook. Jag håller med er alla,  jag är mossig men inte nu längre. Om du vill bli ett fan så logga in och anmäl dig: Du kommer då att få förstahandsnyheter från oss. Vi hoppas att MAZZARINs närvaro på Facebook kan stimulera till diskussioner inom pyssel och hobby.  Vi hoppas också at ni vill dela med er av vad ni har gjort genom att lägga upp bilder. Maria-Therese (inspiratör hos MAZZARIN)  lade igår upp underbara äggkartonger till Oliver och Amanda. Välkommen in och kika. På tal om Maria-Therese så glömde jag att nämna i vårt förra nyhetsbrev att Maria-Therese vann en av utmaningarna på Svensk Scrapbookings träff och mässa i Karlstad med sitt fina CD-fodral med Malins körkortsfrågor i. Stort grattis! Bilder kommer.

 

Många har efterlyst utmaningar eller tävlingar från oss. Vi har tagit till oss av era önskemål och vår ambition i framtiden är att komma med en utmaning i veckan med början nästa vecka. Vi hade redan idag velat lansera utmaningen men måste avvakta över påsken innan vi har allting klart med alla berörda. Utmaningarna kommer att lanseras på Facebook först och därefter i våra nyhetsbrev. OBS! Att utmaningarna kommer att sträcka sig från smyckestillverkning till heminredning, alltså inte bara scrapbooking. Vissa veckor kan vi lansera flera utmaningar. Så håll utkik.

 

Smyckesillverkningskurs har vi den 17 april. Johanna har laddat sina kunskaper coh hälsar er hjärligt välkomna at anmäla er. Flera tekniker kommer att läras ut under dagen. Hör av dig på tel 0550-15800 eller [email protected] .

 

Massor med nyheter under vecka 13 bl.a stämplar från Inkadinkado. Vi hade hoppats att schablonerna (alfabet, fjärilar bl.a) skulle ligga i vår webbutik men tyvärr så har vår leverantör alldeles för dåliga bilder. Nya papper från bl.a Scraphouse och Making Memories kommer i början av nästa vecka.

 

Till sist vill vi hälsa Helene Vendel välkommen åter som inspiratör. Helene var med redan från början (2007). Då var hon inspiratör och kursledare för alla våra scrapbookingkurser som avlöste varandra under våren 2007. Efter en paus från MAZZARIN, en ny karriär som rektor och nyligen trebarnsmamma känner hon sig mogen för lite fler utmaningar. Hjärtligt välkommen hälsar vi henne.

 

Till nästa gång ha det så bra.

 

Bästa hälsningar önskar Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0