Nyhetsbrev vecka 15

Vilken fart MAZZARIN fått på www.facebook.com  de senaste dagarna. Jättekul med alla bilder och kommenterar. Lika roligt är den respons vi fått på april månads utmaning. Dels har den lagts upp på Kristinehamns Kommun hemsida www.kristinehamn.se  och artikel har publicerats i NKP. Vi har tagit emot frågor från besökare i butiken och svarat på samtal. Här kommer en del av frågorna.

1. Kan man göra vad som helst eller måste det vara saker gjorda av papper? Allt är välkommet. En av mina kunder idag visade egensnidade salt- och pepparkar som faktiskt hade Kristinehamnstema.

 

2. Är det en tävling? Nej, det är ingen tävling.

 

3. Får man använda blommor? Ja, visst. Tänk bara på att det ni skapar ska hålla sig i fräscht i

ca 6 veckor.

 

4. Har utmaningen någon åldersgräns? Nej, alla är välkomna att delta.

Om du har missat vårt tidigare nyhetsbrev vecka 14 kan ni läsa det på vår blogg där står mer om vad utmaningen handlar om.

 

I veckan har vår USA-order anlänt och visst har vi laddat upp med Spellbinders, vackra, roliga och annorlunda papper bland mycket annat. Vi har uttökat sortimentet på LEGOpapper och köpt in Fancy Pants hela My Family-serie, Vi kunde verkligen inte välja ut enstaka papper. Besök gärna nyheter vecka 15.

 

Fredagen en 23 april stänger vi butiken kl 16.00 för att packa släpet och ta siktet mot Avesta Kort & Scrapbookingmässa . Vi har helt stängt på lördagen den 24 april. Vi ser så mycket fram emot att komma iväg. Bilen kommer att vara full med medarbetare. Ingen kan väl klandra oss. Vad kan vara roligare än en tjejhelg med övernattning i stuga, träffa alla kunder och att pyssla (vi har bokat fyra platser på träffen som arrangeras). För er som vet att ni kommer till mässan finns det nu möjlighet att förbeställa. Handla som vanligt på www.mazzarin.se , skriv Avestamässan i meddelandefältet. Vi krediterar frakten när Ni hämtar Era varor. VÄLKOMNA!

 

Ha det så bra till nästa gång.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0