Nyhetsbrev vecka 17

Hej på er alla,

Ännu en vecka är till ända och vi har lagt ännu en utrevlig Avestamässa bakom oss. Vi var laddade innan vi åke och det märktes på hela MAZZARINgänget att vi hade längtat efter denna helg. Tack alla underbart trevliga och mycket intresserade kunder. Härligt med lagom mycket folk så att man har möjlighet att samtala. Nästa mässa i Avesta är annonserade till första helgen i september. Vi hoppas att MAZZARIN är välkommen tillbaka.

 

Just idag var det sista dagen att lämna in sitt bidrag till april månads utmaning. Vi hoppas att ni kollar in hos MAZZARIN på www.facebook.com och/eller på vår blogg, fler bidrag finns och vi lägger in efter hand. Välkommen att se hela utställningen på Kristinehamns Turistbyrå med början nu på måndag den 3 maj till den 16 juni.

 

Då var den utmaningen avklarad och här kommer nästa. Skissen nedan kan användas om du vill göra ett kort, scrappa en LO, måla en tavla, brodera något osv. Det är alltså helt fritt att tolka skissen i det element du vill jobba i. Bidragen (jpg-format) ska vara inne senast den 27 maj och skickas till [email protected] . Du kan själv om du vill lägga upp din bild på www.facebook.se. Skriv gärna vad du har använt för material och hur du har tänkt. Inget tvång men kul för andra att läsa. Flera av er vill även få era uppdrag bedömda. Själv är jag inte helt för den idéen men om man önskar det så skriv gärna det till oss så får våra Inspiratörer tycka till om era alster. Helt frivilligt!! Här kommer skissen. Lycka till!

 

 

I förra nyhetsbrevet så annonserade vi ut att vi har möjlighet att ta hem äppellådor. Flera har förbeställt och flera har sålts på blocket men det finns fler. På måndag den 3 maj mellan kl 10-18 har man möjlighet att komma till Nilssonsgatan 3 (Fältet i Kristinehamn) för att titta och/eller köpa dessa fina rustika äppellådor. Om jag inte finns ute just när ni kommer så ring 070-6742665 så kommer jag ut. Det går utmärkt att betala med kort. Pris för lådorna är 279:-/st eller 259:-/st vid köp av minst 3 st. Välkomna!

 

Panduro Hobby som vi är återföräljare för lanserar inom kort sin Nice Prisekampanj i deras webbutik. Glöm inte bort att du kan beställa genom oss ÄVEN när det är REA. Jag har tyvärr inte fått någon information när kampanjen börjar så håll utkik på www.panduro.se så du inte missar en bra affär. Lägg därefter din beställning hos MAZZARIN genom att skicka ett mail till [email protected] . Fri frakt och ingen minimigräns på inköpsbelopp. Gäller endast för avhämtning i vår fysiska butik.

 

Det var allt för denna vecka men tiden går superduperfort så vi hörs snart igen.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0