Nyhetsbrev vecka 8

Hej på er alla,

 

Veckans nyhetsbrev kommer mest att handla om våra olika aktiviteter som sker inom de närmsta veckorna men naturligtvis har det även kommit in nyheter till MAZZARIN. För att se vad om kommit in under dagen så rekommenderar jag er att klicka här

 

I nästa vecka är det sportlov här i stan och som vanligt erbjuder vi pysselaktivitet. Från början hade vi lagt upp ett program med Scrapbooking, Kortmakeri och filtnålstovning men vet ni? Alla vill scrappa! Därför har vi ändrat i programmet och har därför Scrapbooking både tisdag (fullbokad), onsdag (fåtal platser kvar) och torsdag (fullbokad). Med tanke på hur populärt scrapbooking är bland våra ungdomar så har vi redan nu lagt upp ett program inför påsklovet. Läs mer hur du anmäler dig till sportlovet och påsklovet här. För er som vill pyssla hemma under sportlovet har vi laddat upp butiken med pysselsatser, färger, silkepapper, fjädrar, askar och mycket mycket mer. Välkomna!

 

Sista dagen på sportlovet, fredagen den 5 mars stänger vi kl 16.00 för att packa ner butiken och bege oss till Karlstad för uppackning av vår monter inför Svenska Scrapbookings mässa & träff som startar kl 11.00 dagen efter. Kom  ihåg att vår fysiska butik är helt stängd denna lördag (6 mars). Läs de senaste nyheterna angående mässan här .

 

Inför mässor lägger vi alltid ner mycket tid för att försöka hitta produkter som förhoppningsvis ingen av de andra utställarna kan erbjuda. Vi hoppas att vi även denna gång kommer att göra er alla nöjda med det utbud som kommer att erbjudas. Idag packade vi upp underbara tygblommor i alla möjliga färger, påfyllning av cardstock (enfärgat papper) blir i början av nästa vecka och precis innan vi packar släpet kommer direkt från tryckeriet papper från...? Det säger vi inte!

 

Nästa vecka gör nyhetsbrevet ett uppehåll. Vi hoppas att få se så många av er som möjligt i Karlstad.

 

Ha det så bra så länge.

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0