Nyhetsbrev vecka 26

Hej på er,

 

Jaha, då var äntligen sommaren här och det med besked. Som tur är så gillar inte alla att vara i solen utan passar istället på att pyssla sina efterlängtade projekt som man gått och tänk på hela vintern och våren. Och det verkar som om det är betonggjutning som gäller i år och MAZZARIN har därför finbetong i mindre förpackning och flera olika gjutformar att välja mellan och fler kommer när vi öppnar åter den 13 juli.

 

Vi stänger alltså nu på fredag (2/7) redan kl 16.00 för att hinna packa ner butiken och därefter köra till Leksand. På lördag så öppnar mässan Papperskraft som i år firar 10-årsjubileum. Vi firar naturligtvis detta med massor med bra erbjudande på vårt REA-bord. Vi hoppas naturligtvis att vi får träffa både gamla och nya kunder under vår helg i Dalarna.

 

Efter helgen i Dalarna bär det söderut till nästa mässa och träff, Kungsbackamässan. Detta är inte enbart en scrapbooking mässa utan en mässa för hela familjen med olika aktiviteter för barn, konstutställningar, antikt och mycket, mycket mer. Därför kommer vi för första gången att ta med oss lite mer än bara scrapbookingprodukter, bl.a våra jättefina äppellådor . Om Du vill förbeställa lådor så lägger du en order som vanligt genom att följa länkan här ovan.Vi drar av eventuell mängdrabatt och frakt när ni hämtar er beställning i vår monter.

 

Kika gärna in och titta på våra sommaraktiviteter , vi har ett fåtalplatser kvar på varje kurs.

 

Ha det så bra. Vi ses och hörs den 13 juli när vi är åter efter vår mässturné.

 

Bästa hälsningar

 

Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0