Scrapmara hos MAZZARIN

SCRAPMARA med utmaningar och fina priser

Torsdagen den 5 augusti kl 13-22.30 (kostnad 300:-, föranmälan)

Tillsammans med flera andra som tycker det är störtkul att scrappa tillbringar ni en hel dag med likasinnade personer som ni kan finna inspiration från, fråga om olika tekniker osv.


Ni  får ett välkomstpaket som innehåller utmaningar, en del papper och dekorationer. Om man vill följa utmaningarna utan att tävla, är det helt OK. Det ska vara kul att scrappa med andra. MAZZARIN tillsammans med Victoria K. Guzikowski (färgtolkare) kommer under dagen att visa en teknik som de flesta av er förmodligen inte sett tidigare. Ni kommer att själva få prova tekniken och använda den i ert eget skapande.


MAZZARIN lånar ut sina verktyg men ni tar med er eget material eller köper i butik som under dagen har 15% rabatt på alla dina inköp (obs! Gäller endast deltagare) . Utöver ovanstånde ingår: 2 st fika, 1 enklare middag inkl sallad och dryck, frukt och godis. Fina priser utlovas till ett värde av ca 750:-. Vinnare utses genom röstning av deltagarna.


Observera att scrapmaran kommer att hålla till i butiken som har öppet 11-18. MAZZARINs kunder kommer därför att få möjlighet att se er skapa. Deltagarantalet är begränsat,  först till kvarnprincipen gäller.

Anmälan behöver vi senast den 3 augusti kl 16.00 på info@mazzarin.se. Inbetalning ska ske senast den 3 augusti kl 16.00.

 

Hjärtlig välkomna önskar

 

Susanne och Victoria

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0