Nyhetsbrev vecka 36

Imorgon fredag stänger vi kl 15.00, på lördag har vi helt stängt. Öppnar alltså åter på tisdag. I helgen vilar vi inte utan beger oss till Avesta på mässa. Extra roligt att vi denna gång kommer att packa ner nästan bara nyheter vecka 36 .  Läs mer om denna trevliga mässa genom att följa länken http://kortochscrapmassa.blogspot.com/  . Vi hoppas naturligtvis att vi får möjlighet att träffa så många som möjligt av er där, välkomna!

 

Under kategorin nyheter vecka 36 ligger alla våra nyheter så här långt (mer återstår men dessa kommer att läggas upp i webbutiken först nästa vecka). Under våra nyheter hittar du bl.a Tim Holtz artiklar som Distresser, Sizzix dies, masker och papper, papper och åter papper bl.a Wild Asparagus och October Afternoon och mycket mycket mer. Aldrig någonsin i MAZZARINs snart 4-åriga historia har vi satsat så här mycket inför en höst. Så extra grattis till er som besöker Avesta i helgen.

 

Vi ber redan om ursäkt för att vi inte hunnit uppdatera vår webbutik och tagit bort de produkter som är slut. Med MAZZARINs nya praktikant Sofia Johansson kommer vi inom kort att kunna snygga till hemsidan. Vi hoppas på ert överseende så länge..

 

Ha det så bra till nästa gång.

 

Önskar Susanne Forsberg med personal och inspirationsteam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0